Η κοκαΐνη βάρους περίπου 25 γραμμαρίων κατασχέθηκε σε 33 συσκευασίες έτοιμες προς πώληση

Συνελήφθη για 25 γραμμάρια κοκαΐνης που κατασχέθηκαν στην Κερύνεια Με τον Μουσταφά Γιουσούκου Ο Άισελ Γκέρλερ μεταφέρθηκε στο δικαστήριο χθες.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΗΣ ΕΙΔΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΚΑΦΗ

Ο Mert Gültuna, αστυνομικός που εργάζεται στη Διεύθυνση Πρόληψης των Ναρκωτικών και του Λαθρεμπορίου, υπενθύμισε ότι την 01.04.2021, βρέθηκε κάποια κάνναβη στην κατοχή ενός ατόμου με το όνομα AG (E-41) στην Κερύνεια. Σύμφωνα με τη δήλωση που έλαβε ο ύποπτος που συνελήφθη και στην περαιτέρω έρευνα που πραγματοποιήθηκε, η αστυνομία Μουσταφά Γιουγκούκουανακοίνωσε ότι η προηγούμενη ημέρα εντοπίστηκε και τέθηκε υπό κράτηση. Ο Gültuna δήλωσε ότι συνολικά 33 συσκευασίες ναρκωτικών τύπου κοκαΐνης βάρους περίπου 25 γραμμαρίων, τα οποία ετοιμάστηκαν για πώληση στη διάθεση του Mustafa Yuğucu, τα οποία εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν στην Κερύνεια στις 05.04.2021 από τις ομάδες των ναρκωτικών και του λαθρεμπορίου Η Διεύθυνση Πρόληψης, δήλωσε ότι ελήφθησαν ως σημάδι. Η αστυνομία είπε ότι ο Aysel Gürler, ο οποίος ήταν αποφασισμένος να συνδεθεί με το έγκλημα, συνελήφθη επίσης, καθώς και ο ύποπτος.

Σημειώνοντας ότι η έρευνα συνεχίζεται, ότι η κατασχεθείσα ουσία θα σταλεί για ανάλυση και ότι είναι τα καταζητούμενα άτομα, η αστυνομία ζήτησε να κρατηθούν οι ύποπτοι για 3 ημέρες.

Το δικαστήριο αποδέχθηκε το αίτημα.

uyusturucu- (1) .jpg

.Source