Η κυβέρνηση σχεδιάζει να χτυπήσει για άλλη μια φορά τη δημοκρατία.

Εδώ είναι η εξήγηση.

Αγνοώντας τις δημοκρατικές συμβάσεις, μετατρέποντας την παρανομία σε μια φιλοσοφία ζωής, καταπατώντας τα καταστατικά τους κόμματα, φαίνεται ότι. Δεν διστάζουν να μεταφέρουν αυτή τη νέα κατανόηση που έχουν αποκτήσει στη Συνέλευση μας, η οποία αντιπροσωπεύει τη βούληση του τουρκοκυπριακού λαού.

Εκείνοι που καταφέρνουν να αναβάλουν τις ακατάλληλες εκλογές κάμπτοντας τους νόμους και τους κανονισμούς με τρόπο που δεν είναι κατάλληλος για το πνεύμα τους. Τώρα έχουν τα μάτια τους για το σύνταγμά μας, τους εκλογικούς νόμους και τους εσωτερικούς κανονισμούς και καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να τους καταπατήσουν.

Η πρόθεση είναι ξεκάθαρη. Αντί να ανταποκρίνονται στις εκκλήσεις μας να συμβιβαστούν μαζί μας και να μην διεξαχθούν ενδιάμεσες εκλογές, σκοπεύουν να σιωπήσουν παράνομα την αντιπολίτευση και να χτυπήσουν για άλλη μια φορά τη δημοκρατία, παρέχοντας την πλειοψηφία σε μια επιτροπή AD-HOC που θα συγκροτήσουν σε μια άνευ προηγουμένου μορφή. και μέθοδος στην ιστορία.

Είναι χρήσιμο να ξεκαθαρίσετε εδώ. Η κυβέρνηση που έχετε δημιουργήσει λαμβάνοντας κάθε είδους αντιδημοκρατικά μέσα, και η κατανόησή σας για τη δημοκρατία και την πολιτική είναι επίσης μειονότητες σε αυτήν τη χώρα.

Ευτυχώς, εσείς και αυτή η νοοτροπία είστε και στη μειονότητα!

Source