“Η κυβέρνηση σχεδιάζει να χτυπήσει για άλλη μια φορά τη δημοκρατία.

Ο βουλευτής του Λαϊκού Κόμματος (HP) Ayşegül Baybars, στη δημοσίευσή του στον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δήλωσε ότι ο σκοπός της κυβέρνησης είναι σαφής με την πρόθεση της δημιουργίας μιας επιτροπής Ad-Hoc και είπε: «Παρέχοντας την πλειοψηφία στο Ad-Hoc επιτροπή, σκοπεύουν να σιωπήσουν την αντιπολίτευση παράνομα και να χτυπήσουν ξανά τη δημοκρατία. “

Ο Baybars δήλωσε ότι όσοι πέτυχαν να αναβάλουν τις εκλογές που δεν είχαν αποτέλεσμα, τώρα βλέπουν το σύνταγμα, τους εκλογικούς νόμους και τους εσωτερικούς κανονισμούς.

Λέγοντας, “Η κυβέρνηση που έχετε ιδρύσει χρησιμοποιώντας όλα τα είδη αντιδημοκρατικών τρόπων και η κατανόησή σας για τη δημοκρατία και την πολιτική είναι μια μειονότητα σε αυτήν τη χώρα”, δήλωσε ο Baybars, “Ευτυχώς, αυτή η νοοτροπία βρίσκεται επίσης στη μειονότητα” και αναφέρεται η κυβέρνηση.

Η κοινή χρήση των Ayşegül Baybars έχει ως εξής …

«Όσοι αγνοούν τις δημοκρατικές συμβάσεις, μετατρέπουν την παρανομία σε μια φιλοσοφία ζωής, καταπατώντας τα καταστατικά τους, φαίνεται ότι δεν διστάζουν να μεταφέρουν αυτή τη νέα αντίληψη στη Συνέλευση μας, η οποία αντιπροσωπεύει τη βούληση του τουρκοκυπριακού λαού.

Εκείνοι που καταφέρνουν να αναβάλουν τις ακατάλληλες εκλογές κάμπτοντας τους νόμους και τους κανονισμούς με τρόπο που δεν είναι κατάλληλος για το πνεύμα τους. Τώρα έχουν τα μάτια τους για το σύνταγμά μας, τους εκλογικούς νόμους και τους εσωτερικούς κανονισμούς και καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να τους καταπατήσουν.

Η πρόθεση είναι ξεκάθαρη. Αντί να ανταποκρίνονται στις εκκλήσεις μας να συμβιβαστούν μαζί μας και να μην διεξαχθούν ενδιάμεσες εκλογές, σκοπεύουν να σιωπήσουν παράνομα την αντιπολίτευση και να χτυπήσουν για άλλη μια φορά τη δημοκρατία, παρέχοντας την πλειοψηφία σε μια επιτροπή Ad-Hoc που θα δημιουργήσουν σε μια άνευ προηγουμένου μορφή και μέθοδος στην ιστορία.

Είναι χρήσιμο να ξεκαθαρίσετε εδώ. Η κυβέρνηση που έχετε δημιουργήσει λαμβάνοντας κάθε είδους αντιδημοκρατικά μέσα, και η κατανόησή σας για τη δημοκρατία και την πολιτική είναι επίσης μειονότητες σε αυτήν τη χώρα. “

Ευτυχώς, εσείς και αυτή η νοοτροπία είστε και στη μειονότητα! “

.Source