Η κυβέρνηση του Προέδρου του CTP Tufan Erhürman έκανε πραξικόπημα εναντίον του Κοινοβουλίου.

Ο πρόεδρος του CTP Tufan Erhürman κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι πραγματοποίησε πραξικόπημα εναντίον του Κοινοβουλίου

Ο Tufan Erhürman, Πρόεδρος του Δημοκρατικού Τουρκικού Κόμματος, αξιολόγησε επίσης τι συνέβη στο Κοινοβούλιο μέσω του λογαριασμού του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο Erhürman είπε, “Αυτό που συνέβη στο Κοινοβούλιο δεν είναι παρά το πραξικόπημα της μειονοτικής κυβέρνησης εναντίον του Κοινοβουλίου.”

Ο πρόεδρος του CTP Tufan Erhürman κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι πραγματοποίησε πραξικόπημα εναντίον του Κοινοβουλίου

Ο Tufan Erhürman, Πρόεδρος του Δημοκρατικού Τουρκικού Κόμματος, επέκρινε επίσης στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης σχετικά με τα γεγονότα στο Κοινοβούλιο μετά το κοινό δελτίο τύπου των 3 κομμάτων της αντιπολίτευσης.

Στη δήλωσή του ενώπιον του κοινοβουλίου, ο Erhürman δήλωσε ότι η κυβέρνηση των μειονοτήτων αγνόησε το Κοινοβούλιο, και στη θέση του, η κυβέρνηση δοκίμασε κάθε δυνατό τρόπο για να ξεφύγει από τις εκλογές, και αξιολόγησε τι συμβαίνει σήμερα ως πραξικόπημα της κυβέρνησης κατά του Κοινοβουλίου.

Κοινή χρήση του Προέδρου CTP Erhürman;

“Αυτό που συμβαίνει σήμερα στο Κοινοβούλιο δεν είναι τίποτα άλλο από το πραξικόπημα εναντίον του Κοινοβουλίου από την κυβέρνηση των μειονοτήτων, η οποία προσπαθεί κάθε δυνατό τρόπο για να ξεφύγει από τις πρόωρες εκλογές που έχει καθορίσει!”

.Source