Η κυρία Kartasyan, ο Siluris ήθελε το άλογο … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Υπήρξε πολλή συζήτηση τις τελευταίες ώρες σχετικά με μια γυναίκα που φέρεται να διαχειρίζεται λογαριασμό troll σε ένταλμα αναζήτησης στο οποίο γράφει διάφορα σχόλια για την υπουργό Δικαιοσύνης Emily Gi Olitis.

Από τη μία πλευρά, υπάρχουν εκείνοι που πιστεύουν ότι η παραγγελία αναζήτησης υποδηλώνει κατάχρηση εξουσίας, εκφοβισμό, παραβίαση του δικαιώματος στην ελευθερία του λόγου, το απόρρητο και από την άλλη πλευρά, υπάρχουν εκείνοι που πιστεύουν ότι η σάτιρα έχει τα όριά της.

Ποια πλευρά είναι σωστή, είναι κάτι που μπορεί να αποφασιστεί από το Δικαστήριο, στο οποίο η γυναίκα έχει το δικαίωμα να ασκήσει έφεση, ζητώντας την ακύρωση της απόφασης.

Πηγαίνοντας ένα βήμα παραπέρα με τη δημοσίευση μιας συγκεκριμένης παραγγελίας, προκύπτουν ορισμένα ερωτήματα που δεν έχουν καμία σχέση με αυτήν την υπόθεση, αλλά με το γεγονός ότι έχεις μια υπόθεση ή την πλησιάζει.

Αναμφίβολα, το 2020 σηματοδότησε το տարին έτος της διαφθοράς, το οποίο η Al-Azira ηχογράφησε με φωνή και εικόνα σε ένα ντοκιμαντέρ που έδειχνε τις περιπλοκές της «εγκληματικής οργάνωσης» και τον τρόπο δράσης, που ήταν πλούσιος σε βάρος ολόκληρου του κράτους, το οποίο τελικά κέρδισε διεθνή αναγνώριση. Στην πραγματικότητα, ένας πρωταγωνιστικός ρόλος σε αυτήν την εμπλοκή έπαιξε το μέλος του κοινοβουλίου, ο ίδιος ο ομιλητής, ο οποίος (κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει) έστρεψε τα μάτια στον λεγόμενο επενδυτή που ήθελε ένα κυπριακό διαβατήριο.

Ημέρες πέρασαν από τις αποκαλύψεις… Λίγες μέρες… Και ημέρες αργότερα, μετά από τόσες μέρες, εκδόθηκαν εντολές αναζήτησης… Και δεν μπορεί να ειπωθεί ότι ήταν επίσης ξαφνικά, όπως στην περίπτωση της γυναίκας που φέρεται να διαχειρίζεται τον λογαριασμό troll, επειδή οι κύριοι χαρακτήρες περίμεναν μέρες :

Επομένως, κάποιος μπορεί εύλογα να ρωτήσει γιατί, στην περίπτωση των διαβατηρίων, στα οποία ο ίδιος ο Πρόεδρος διαδραμάτισε βασικό ρόλο, δεν ενεργήσαμε αμέσως εκδίδοντας εντολές έρευνας. Δεν υπήρχε ικανοποιητική μαρτυρία μετά το βίντεο; Δεν θεωρείται αυτό ως παράδειγμα;

Ερωτήσεις που πρέπει να σκεφτείτε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ.

Source