Η κόρη του lemzlem Özbekoğlu είναι επίσης θετική … «Η γενική μας υγεία είναι καλή»

Η Özlem Özbekoğlu, διευθυντής της Magic Touch Group, μοιράστηκε μια ανάρτηση στα κοινωνικά μέσα και σημείωσε ότι το αποτέλεσμα της δοκιμής της κόρης της, Kayla Eminoğlu, ήταν επίσης θετικό.

Εκφράζοντας ότι τοποθετήθηκαν στο ξενοδοχείο πανδημίας, ο Özbekoğlu δήλωσε ότι ήταν σε καλή γενική υγεία.

Η δήλωση του Özbekoğlu έχει ως εξής:

«Εγώ και η μικρή μου κόρη, η Kayla Eminoğlu, ήρθαμε στο ξενοδοχείο πανδημίας με τα θετικά αποτελέσματα των δοκιμών μας.

Η γενική μας κατάσταση είναι καλή. Δεν είχα συμπτώματα, η Kayla είχε ήπιο πυρετό, πήρα την Kayla στο τεστ με την καθοδήγηση του αγαπητού της Özcan Hüdaverdi για προληπτικούς λόγους.

Είπα ότι πρέπει να το κάνω ενώ έφυγα, αυτό είναι το αποτέλεσμα. Όλη η οικογένεια και όλοι μαζί που εργάζομαι μαζί μου στο κεντρικό γραφείο και μερικοί στενοί φίλοι της Kayla και μερικοί φίλοι της Kayla είναι όλοι σε καραντίνα.

Όλα τα αποτελέσματα ευτυχώς επέστρεψαν αρνητικά. Με την έγκαιρη συνειδητοποίηση και την ταχεία επιστροφή του αδελφού μου Metin Erduran, ελπίζω ότι όλοι επέστρεψα από το χείλος μιας καταστροφής.

Δυστυχώς, η έδρα της Bellapais θα παραμείνει κλειστή για 14 ημέρες. Επειδή δεν έχω επαφή με τη Λευκωσία, είναι ανοιχτές.

Δεν υπάρχει πρόβλημα στον κλάδο της ελιάς και στον κλάδο δώρων, αλλά αφού η Emine Seyitoğlu και η Saime Kayan έρχονται σε επαφή μαζί μου πρώτα, σκοπεύουμε να ανοίξουμε αυτά τα δύο υποκαταστήματα την επόμενη εβδομάδα, εάν δεν πάει στραβά. Τα αποτελέσματα των δοκιμών των Seyitoğlu και Kayan είναι αρνητικά.

Παρακαλώ όλοι να είστε επιφυλακτικοί. Δεν γνωρίζουμε καν πού και πώς μολύνθηκαν. Το σύστημα υγείας μας δεν μπορεί να το χειριστεί τόσο πολύ.

Δεν ξέρω αν θα το κάνουμε ή δεν θα το κάνουμε, αλλά σκατά, προστατέψτε Ίσως η Kayla από το σχολείο, ίσως δεν ξέρω από το χώρο εργασίας της.

Όταν το σώμα είναι χαμηλό, έρχεται και κολλάει. Η υγεία είναι πιο σημαντική από οτιδήποτε άλλο, μείνετε υγιείς.

Εν τω μεταξύ, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την αγαπητή Emine Kamiloğlu και αυτόν τον κύριο που τρέχει σαν ήρωας στο πανδημικό νοσοκομείο, του οποίου το όνομα γνωρίζω μόνο ο Bülent, και ο χαμογελαστός θετικός τεχνικός φίλος στην τομογραφία. Μπορεί να συμβεί σε όλους μας … Χάρη σε όλους όσους καλούν. Μείνε υγιείς. “

.Source