Η Κύπρος είναι αισιόδοξη για τους εμβολιασμούς, λένε Κύπριοι (VIDEO)

Από τη Μαρία Ανδρονίκου

Οι περισσότεροι Κύπριοι λένε ότι είναι αισιόδοξοι ότι ο εμβολιασμός θα ξεκινήσει στο νησί μας, ελπίζοντας ότι θα είναι η αρχή του τέλους της επιδημίας.

Ανακοινώσεις πολιτών.

  • Σίγουρα 100%, σε 2 μήνες θα είμαστε απόλυτα καθαροί, τον Μάιο θα κολυμπήσουμε άνετα, θα συνεχίσουμε τις εκδρομές μας, τα χωριά και τις καφετέριές μας.
  • Είμαι πολύ αισιόδοξος ότι οι εμβολιασμοί έχουν ξεκινήσει, νομίζω ότι το κακό που έχουμε έχει τελειώσει

Πολλοί, ωστόσο, παρά το γεγονός ότι μιλούν για ένα πιθανό βήμα, εξακολουθούν να ανησυχούν για τις πιθανές παρενέργειες που μπορεί να προκαλέσει το εμβόλιο.

Ανακοινώσεις πολιτών.

  • “Εντάξει, νομίζω ότι είναι καλύτερο, αλλά ανησυχούμε για τις παρενέργειες του εμβολίου, με το οποίο αναρωτιέμαι αν θα πάω.”
  • “Είμαι αισιόδοξος, ναι, αλλά περιμένω τα αποτελέσματα. «Μας είπαν ότι υπήρχαν σοβαρές παρενέργειες, το σκέφτομαι».

Ταυτόχρονα, υπάρχουν άνθρωποι που, παρά την ευκαιρία να εμβολιαστούν, δεν πέτυχαν, όπως ο κ. Τράσος Κωνσταντίνου, ο οποίος τελικά έμεινε πίσω λόγω προβλήματος υγείας που διαγνώστηκε από γιατρό που ήταν σε υπηρεσία σε γηροκομείο Λευκωσίας Αν και απογοητευμένος, λέει ότι είναι έτοιμος να το κάνει με την πρώτη ευκαιρία.

Ανακοινώσεις πολιτών.

  • “Το μετανιώνω … Θα το έκανα γιατί βλέπω εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να λένε ότι εμβολιάζονται.”

Στόχος του Υπουργείου Υγείας είναι η ολοκλήρωση της κάλυψης άνω του 40% των Κυπρίων πολιτών κατά το πρώτο εξάμηνο του 2021.

Source