“Η Κύπρος είναι εθνικό ζήτημα για εμάς …”

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας της Τουρκίας Χουλούσι Ακάρ, μαζί με τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατηγού Γιασάρ Γκουλέρ και τους διοικητές δυνάμεων με επίσημη επίσκεψη συναντήθηκαν με αξιωματούχους των Λιβυκών στρατιωτών.

Τονίζοντας ότι είναι ένα εθνικό ζήτημα για την Κύπρο, την Τουρκία Akar, “Η προσέγγισή μας είναι ξεκάθαρη. Εάν είμαστε αυτό που κρατούμε το 1974, η Κύπρος διδάσκει το ίδιο σήμερα.” είπε.

Επισημαίνοντας τη σημασία μιας πραγματικής λύσης στο νησί, ο Akar είπε: «Για να βρεθεί μια πραγματική λύση στο νησί το συντομότερο δυνατόν, οι Έλληνες πρέπει να εγκαταλείψουν τη χαλασμένη και πεισματάρης στάση τους και να αποδεχθούν την τουρκική παρουσία. Αγνοούν τους Τούρκους στο νησί. Δεν είναι δυνατόν να το αποδεχτούμε. δεν είναι δυνατόν να προχωρήσουμε. Οι Έλληνες πρέπει να το καταλάβουν αυτό και οι τρίτοι πρέπει να το δουν. ” μίλησε.

Η Τουρκία Αιγαίου και Μεσογείου και η ΤΔΒΚ, υπογραμμίζοντας ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα επιβίωσης ενός έργου, “Έχουμε την ευθύνη μας για κάθε είδος ως εγγυητής, θα χρησιμοποιήσουμε το δικαίωμά μας. Κανείς δεν πρέπει να αμφιβάλλει αυτό. Η Κύπρος, συμπεριλαμβανομένης της μπλε-βατ, των δικαιωμάτων μας και αποφασισμένη να προστατεύσει τα συμφέροντά μας, με κίνητρα και είμαστε ικανοί για αυτό. ” είπε. Ο Akar, που θυμήθηκε τους μάρτυρες και τους βετεράνους με ευγνωμοσύνη, γιόρτασε επίσης τη νέα χρονιά του Mehmetçi.

“ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΨΗΛΑ ΚΑΛΗ”

Το Αιγαίο της Τουρκίας, στο πλαίσιο σχέσεων καλής γειτονίας με όλα τα προβλήματα στην Ανατολική Μεσόγειο και την Κύπρο, βάσει του διεθνούς δικαίου, ότι οι προσπάθειες εξεύρεσης πολιτικών λύσεων που εκφράζουν τον Ακάρ, “αυτό το ζήτημα είναι εξαιρετικά καλές προθέσεις”, είπε.

Μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας στο πλαίσιο διερευνητικών μέτρων και μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης και στον διαχωρισμό υγρών θυμίζει συνομιλίες στα κεντρικά γραφεία του ΝΑΤΟ, είπε:

“Η Τουρκία είναι η τρίτη από αυτές” ναι, ας συναντηθούμε “, λέει. Η ειρήνη μας παραμένει το χέρι όλου του αέρα που επεκτείνουμε ειλικρινά για μια λύση. Αλλά δυστυχώς επιμένει να δει ένα τρίτο μέρος, να κρατάει το χέρι. Η μόνη προσδοκία μας από τον φακό τρίτου μέρους μας, η κοινή λογική, είναι λογική και λογική. Δυστυχώς, όμως, δεν μπορούμε να το βρούμε πάντα. Οι Έλληνες γείτονές μας, που εκμεταλλεύονται την κατάσταση με κάθε ευκαιρία, πηγαίνουν σε εξαιρετικά προκλητικούς, προκλητικούς, προκλητικούς, κλιμακωτούς τρόπους και μεθόδους. Είμαστε ανοιχτοί σε διάλογο, ανοιχτές σε ειρηνικές μεθόδους, σεβαστές στο διεθνές δίκαιο και στα προηγούμενα αιτήματά μας στο πλαίσιο των συμφωνιών. τρόπο που είναι άρρωστοι. Έφερε επίσης τη συνήθεια. λόγω των προκλήσεων της Ελλάδας με τις προσπάθειες και τις επιδόσεις της Τουρκίας είναι πραγματικά αξιοθαύμαστη. Το προσωπικό του TSK και οι φίλοι διοικητές με σύνεση, αξιοπρέπεια, υπομονή μέχρι στιγμής για να διατηρηθούν για τον καλό γείτονα έδειξαν κάθε προσπάθεια, συνεχίζουν να δείχνουν “

Δηλώνοντας ότι αυτά τα λάθη, παράλογες και παράλογες πρακτικές της Ελλάδας έχουν αρχίσει να βλέπουν οι υγιείς Έλληνες, ο Akar είπε, “Δεν μπορούν να καταλάβουν τη διαφυγή της Ελλάδας από τις συνομιλίες, αλλά οι άνθρωποι στην κορυφή γνωρίζουν τα γεγονότα και δεν μπορούν να συναντηθούν επειδή δεν έχουν πρόσωπο για να συναντηθούν”. είπε.

Ο Akar θυμήθηκε τα νέα για την κακή οικονομία της Ελλάδας και είπε:

“Μια ξέφρενη μόδα έχει ξεκινήσει με το κόστος της μείωσης των μισθών και των μισθών του ελληνικού λαού. Δεν θα αρκεί να αγοράζετε πλοία, αεροπλάνα, υποβρύχια όπως θέλετε. Τι θα συμβεί στον αγαπητό Έλληνα λαό. Δυστυχώς, η λανθασμένη πολιτική να καταστρέψει τις ζωές και την ευημερία των ανθρώπων φέρνοντας ακόμη περισσότερο βάρος στην ήδη προβληματική οικονομία. Ο Έλληνας γείτονάς μας το επιδιώκει. Προσπαθούν να συνεχίσουν αυτόν τον εξοπλισμό, ο οποίος είναι εντελώς αντίθετος τόσο σε στρατιωτικά όσο και σε οικονομικά γεγονότα. “

.Source