Η Κύπρος λαμβάνει αυστηρότερα μέτρα

Πρώτη είσοδος. Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου 2021, 11:11 π.μ.

Η Κύπρος λαμβάνει αυστηρότερα μέτρα

Η λήψη αυστηρότερων μέτρων από τα υπάρχοντα φαίνεται να είναι επείγουσα ανάγκη, λένε οι ειδικοί, καθώς τα κυπριακά νοσοκομεία εκπέμπουν sos և η πληρότητά τους φτάνει στις κόκκινες γραμμές που έθεσε η επιδημιολογική ομάδα του Υπουργείου Υγείας.

Νέα γεγονότα στο τραπέζι

5 Ιανουαρίου, 10 π.μ. Στις 30, η Επιδημιολογική Συμβουλευτική Επιτροπή θα αξιολογήσει την κατάσταση, καθώς έχει αναπτυχθεί τόσο στα νοσοκομεία όσο και στην κοινότητα. Τα ποσοστά μετάδοσης σε όλες τις επαρχίες έχουν αυξηθεί καθώς το Ινστιτούτο Γενετικής και Νευρολογίας διεξάγει έρευνα στον γενικό πληθυσμό, καθώς έχει επιβεβαιωθεί ότι ο ιός που εισάγεται από τη Βρετανία υπάρχει στη χώρα μας.

Το Συμβούλιο των Υπουργών θα εγκρίνει νέα αυστηρότερα μέτρα την επόμενη Πέμπτη, τα οποία, όπως δείχνουν όλα, θα έχουν άμεσο αντίκτυπο. Η δυνατότητα καθολικού αποκλεισμού είναι κάτι περισσότερο από ορατή όταν δεν έχουν απομείνει πολλά βήματα. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να στείλουμε ένα μήνυμα κειμένου και να κλείσουμε το κατάστημα λιανικής.

Είναι άγνωστο αυτή τη στιγμή τι θα κάνει μετά την αποχώρησή του Όλα τα σενάρια θα τεθούν στο τραπέζι την Τρίτη και ο υπουργός θα έχει την τελευταία λέξη την Πέμπτη.

Πηγή: sigmalive.com

Τελευταία ενημέρωση. Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου 2021, 11:12

,Source