Η Κύπρος μέσα από τα μάτια 10 ξένων ταξιδιωτών στη Φανερωμένη 70

Η Κύπρος μέσα από τα μάτια 10 ξένων ταξιδιωτών στη Φανερωμένη 70

Αυτά τα Χριστούγεννα, το Πολιτιστικό Ίδρυμα Faneromeni 70 κλείνει τη χρονιά με ένα από τα πιο μοναδικά σε εξέλιξη έργα που θα σας κάνουν να δείτε την Κύπρο μέσα από τα μάτια ενός άλλου.

“Παράδοση προβολών. Το κοινωνιολογικό / πολιτιστικό πρόγραμμα παράδοσης κειμένου συνεχίζεται με την έκδοση 10 μικρών βιβλίων. «Παράδοση προβολών # 26 αφηγήσεις Mini Series 10 για την Κύπρο / 10 αφηγήσεις στην Κύπρο»:

Δέκα ξένοι ταξιδιώτες, ερευνητές σε διάφορα θέματα, ειδικά στην Κύπρο, επιστήμονες στη Λευκωσία, καταγράφουν το ημερολόγιο εμπειριών τους, προσφέροντας την προσωπική τους άποψη για το νησί. Οι άνθρωποι θα έχουν την ευκαιρία να εξοικειωθούν με τη Λευκωσία և την Κύπρο μέσω των δικών τους ματιών, αλληλεπιδρώντας με μικρές πολύτιμες λεπτομέρειες του νησιού που ίσως δεν είχαν παρατηρήσει στο παρελθόν.

Η παρουσίαση των βιβλίων θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 30.12 στην Στοά Παπαδοπούλου, έξω από το Faneromenis 70 μας, από 12-6, σε αυστηρή συμμόρφωση με τα μέτρα ασφαλείας.

Συμμετέχοντες. Brigitte Walk Austria, Cassandra Stavrou UK, Caroline Rosa, Lackinger Austria, Dania Stavrou UK, Ellpetha Tsivicos USA, Eva Boy Germany, Iris Tamar Nibbering Netherlands, Leda Roumani Greece, Lina Bitsakaki Greece, Βασιλική Ριάλα.

Παράδοση απόψεων – Παράδοση κειμένου: «Η τρέχουσα λειτουργία «Παράδοση κειμένων-μετάδοσης» του Ιδρύματος Phaneromenis 70 βασίζεται στην ανταλλαγή κειμένων από εικόνες Λευκωσίας պատկեր Κύπρου: Τα τελευταία χρόνια, συλλέγουμε φωτογραφίες και κείμενα τουριστών που επισκέπτονται την Κύπρο, προσπαθώντας να προσεγγίσουμε μια νέα προσέγγιση – ερμηνεία μέσα από τα μάτια των ξένων. Το υλικό που συλλέγεται παραδίδεται από καιρό σε καιρό στη λογοτεχνία / επιμελητές τέχνης / άτομα για να σχολιάσουν αυτό που τους ενδιαφέρει. “Φιλοδοξία μας είναι να τονώσουμε τις αισθήσεις, τις αισθήσεις και το μυαλό μέσω της κυκλοφορίας εικόνων και ιδεών, έτσι ώστε να ξεκινήσει ένας νέος διάλογος για αυτό που μας λείπει ή δεν βλέπουμε στο κίνημα”, λένε οι επενδυτές του έργου.

Πηγή: Φιλελεύθερος

Source