Η Κύπρος προχωρά στο κατάστημα για το Wigan Athletic star

“/>Καλ Ναμισιθ
Καλ Ναμισιθ

Ο επικεφαλής διευθυντής της Latics Leam Richardson παραδέχτηκε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ότι υπήρχε ενδιαφέρον για τον Naismith, ο οποίος έμεινε εκτός νίκης στα μέσα της εβδομάδας στο Burton με ένα «ελαφρύ κτύπημα».

“Υπάρχουν επίσης μερικά πράγματα που συμβαίνουν στο παρασκήνιο”, αναγνώρισε ο Ρίτσαρντσον. “Ο Kal είχε επιλογές εκεί έξω για λίγο.

«Αυτό θα έρθει στον ίδιο τον Kal, και προφανώς στους διαχειριστές, που θα πάρουν τη σωστή απόφαση για τον ποδοσφαιρικό σύλλογο».

Εγγραφείτε στο καθημερινό μας ενημερωτικό δελτίο

Το ενημερωτικό δελτίο i περικοπή του θορύβου

Ο 28χρονος απομένει μόνο έξι μήνες στη σύμβαση Latics.

Και με τη συνεχιζόμενη αβεβαιότητα γύρω από τη συνεχιζόμενη εξαγορά, μοιάζει να γίνεται η τελευταία αποχώρηση μεγάλου ονόματος

Πηγές στην Κύπρο επιβεβαίωσαν ότι ο Naismith έχει ταξιδέψει στο νησί και η κίνηση αναμένεται να περάσει εν αναμονή προσωπικών όρων και ιατρικής.

Ο Apoel, διευθυνμένος από τον Mick McCarthy, έψαχνε έναν αριστερό παίκτη για να γεμίσει μια προβληματική θέση στην άμυνα του και να δει τον Naismith ως τον ιδανικό παίκτη για να πας.

Αναμένεται επίσης να επιβεβαιώσουν την υπογραφή του πρώην επιθετικού της Latics, Garner, του οποίου το συμβόλαιο τερματίστηκε με κοινή συναίνεση τον περασμένο μήνα.

Ο Γκάρνερ, ο οποίος προηγουμένως έπαιζε κάτω από τον ΜακΚάρθι στην πόλη Ίπσουιτς, βρίσκεται στην Κύπρο την τελευταία εβδομάδα.

Και ένας τρίτος πρώην άντρας της Wigan, ο ιρλανδός μέσος Jack Byrne, παρατάχθηκε επίσης για άφιξη τον Ιανουάριο στο Apoel.

Ο Byrne πέρασε μια ανεπιτυχή χρονιά με τους Latics αφού υπέγραψε ο Warren Joyce τον Ιανουάριο του 2017, πριν προχωρήσει στο Oldham.

Source