Η Κύπρος σε νέα ύψη μέσω της Cyprus Airways

Η Cyprus Airways ανακοινώνει δεκατρία δρομολόγια το καλοκαίρι του 2021. Οι Κύπριοι θα μπορούν να ταξιδεύουν, μεταξύ άλλων, σε εξωτικές πόλεις όπως η Βηρυτός, το Τελ Αβίβ, ελληνικά νησιά όπως το Ηράκλειο, ή να απολαμβάνουν ιστορικούς προορισμούς όπως η Θεσσαλονίκη.

Η ανακοίνωση είναι όπως είναι.

Η κυπριακή αεροπορική εταιρεία “Κύπρος”, η οποία φέρει το όνομα του εθνικού αερομεταφορέα, ανακοίνωσε το αρχικό της πρόγραμμα, το οποίο θα ξεκινήσει το 2021. Από τον Μάιο έως 13 προορισμούς για την υποστήριξη της αποκατάστασης του τουρισμού.

Η επιλογή των προορισμών μας θα τονώσει την κυπριακή αγορά, με σύντομες εκδρομές, μεταξύ άλλων, σε εξωτικές πόλεις της Βηρυτού και του Τελ Αβίβ, και οι Κύπριοι μπορούν να ταξιδέψουν γρήγορα σε ελληνικά νησιά όπως το Ηράκλειο ή να απολαύσουν ιστορικούς προορισμούς όπως η Θεσσαλονίκη. Επισκεφθείτε τον Όλυμπο հնարավորություն Ευκαιρία για να γνωρίσετε την αρχαία μυθολογία της Μεσογείου.

Η Cyprus Airways έχει ένα εντυπωσιακό ρεκόρ ασφαλείας և ενημερώνεται συνεχώς για την επιδημία. Σύμφωνα με μια πρόσφατη μελέτη, ο κίνδυνος προσβολής του COVID-19 κατά τη διάρκεια αεροπορικών ταξιδιών είναι χαμηλότερος από ότι σε κτίριο γραφείων, αίθουσα συνεδριάσεων, σούπερ μάρκετ ή τρένο. Μια καλή ευκαιρία να ταξιδέψετε με αεροπλάνο για να εξερευνήσετε όμορφα μέρη μία φορά.

Μερικοί από τους προγραμματισμένους προορισμούς εμφανίζονται στη λίστα των 10 καλύτερων προορισμών στη Μεσόγειο, ενώ οι διαδρομές από την Αγία Πετρούπολη προς τη Μόσχα θα είναι ελκυστικές για τους λάτρεις του πολιτισμού.

Η Cyprus Airways έχει βραβευτεί για τις προσπάθειές της να εμπλουτίσει τον τοπικό τουρισμό στα τελευταία Κυπριακά Τουριστικά Βραβεία. Αν και το COVID-19 έχει επηρεάσει σχεδόν κάθε εθνική αεροπορική εταιρεία, η Cyprus Airways συνεχίζει να εκτελεί πτήσεις χωρίς στάση, παρέχοντας βασικές υπηρεσίες επιστροφής καθώς και προγραμματισμένες πτήσεις.

Η εταιρεία κατέβαλε μεγάλες προσπάθειες για να προστατεύσει το πολύτιμο εργατικό δυναμικό της, χρησιμοποίησε τη δύσκολη περίοδο της επιδημίας για στρατηγικό σχεδιασμό, ανάπτυξη ικανοτήτων, εκπαίδευση και επανεξοπλισμό ομάδας, ενώ συνέχισε να πραγματοποιεί βασικές πτήσεις. Το νέο πρόγραμμα έχει ως στόχο να προσελκύσει τον τουρισμό, να υποστηρίξει τις ταξιδιωτικές ανάγκες των Κυπρίων σε ένα ευρύ φάσμα προορισμών.

Πρωτοπόρος στην τουριστική αγορά της Κύπρου, η Cyprus Airways, με το όνομα της εθνικής εταιρείας αεροπορικών μεταφορών, βρίσκεται στο Διεθνές Αεροδρόμιο Λάρνακας

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Cyprus Airways, George Vorj Mavrokostas, δήλωσε: “Το καλοκαιρινό μας πρόγραμμα – οι διευρυμένοι προορισμοί θα φέρουν άνεση σε πολλούς που ενδιαφέρονται για την Κυπριακή βιομηχανία φιλοξενίας,” ανυπομονούμε να διαδραματίσουμε σημαντικό ρόλο στην προώθηση του τουρισμού, όπως πάντα. Θα ανακοινώσουμε σύντομα νέους προορισμούς για να υποστηρίξουμε περαιτέρω την επανάληψη των ταξιδιών στην Κύπρο. “

Για κρατήσεις, επισκεφθείτε τη διεύθυνση cyprusairways.com

Στέλλα Κυριακίδου. Οι πλήρως εμβολιασμένοι πολίτες στην ΕΕ έχουν φτάσει τα 30 εκατομμύρια

Δύο σχολές ψυχικής εκπαίδευσης του Υπουργείου για τη λήψη μέτρων κατά του COVID. Μερικοί απαιτούν ένα μίνι μπλοκ, κάποιοι δεν συμφωνούν

Source