Η Κύπρος σοκαρίστηκε μετά από βάναυση δολοφονία ενός 39χρονου τηλεφωνικού λογαριασμού. Βίντεο με τον εγκληματία

Η Κύπρος σοκαρίστηκε μετά από βάναυση δολοφονία ενός 39χρονου τηλεφωνικού λογαριασμού – Βίντεο με εγκληματία

Η δολοφονία ενός 39χρονου καταστήματος από έναν δυσαρεστημένο πελάτη στην Κύπρο έχει συγκλονίσει την Ελλάδα.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος έχασε τη ζωή ενός 72χρονου άνδρα για έναν μικρό λόγο, απλώς και μόνο επειδή δεν συμμορφώθηκε με το αίτημά του να καταγγείλει τη σύμβαση του κινητού τηλεφώνου.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, η 72χρονη γυναίκα απαίτησε έντονα τη λύση της σύμβασής της, և Η ΚΚ προσπάθησε ευγενικά να της εξηγήσει πώς ήταν η κατάσταση. Αν και ο δράστης είχε έντονο στυλ (σύμφωνα με έναν αυτόπτη μάρτυρα, είχε ωριμάσει στο τηλέφωνό του), ο ιδιοκτήτης του καταστήματος προσπάθησε να απαντήσει ήρεμα σε ό, τι του ζήτησε. Αλλά όταν της ζήτησε να φύγει από το κατάστημα επειδή υπήρχαν άλλοι άνθρωποι στην υπηρεσία, ο 72χρονος επέστρεψε με ένα όπλο στο χέρι του και το στόχευσε στον καταστηματάρχη.

Πυροβολήθηκε στην κοιλιά και το θύμα μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο, όπου πέθανε λίγο αργότερα.

Παραδόθηκε ο εγκληματίας – Σήμερα μεταφέρεται στον εισαγγελέα

Ο δράστης, σύμφωνα με τον Ilialive, είναι 72 ετών, πρώην πωλητής λαχειοφόρων αγορών. Αρχικά δραπέτευσε από τη σκηνή, αλλά σύντομα παραδόθηκε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, όπου συνελήφθη. Σήμερα θα μεταφερθεί στον εισαγγελέα, όπου θα ζητήσει συγγνώμη για την πράξη του. Η δολοφονία έλαβε χώρα στις 12 το μεσημέρι, ο εγκληματίας πυροβόλησε ψυχρόαιμα τον 39χρονο πατέρα του μωρού.

Ο 72χρονος άνδρας βρέθηκε με τα προαναφερθέντα φυσίγγια և 5, ενώ μια έρευνα της αστυνομίας ασφαλείας της Καλαμάτας βρήκε ένα όπλο, ένα πιστόλι, 141 φυσίγγια և 97 φυσίγγια. το σπίτι του: κατασχέθηκε.

Ο συλληφθείς, ο οποίος έχει κατηγορηθεί για δολοφονία και παραβίαση του νόμου περί όπλων, θα μεταφερθεί στον Εισαγγελέα του Γενικού Δικαστηρίου της Κύπρου, ενώ η υπόθεση διεκπεραιώνεται από τη Διεύθυνση Ασφαλείας της Καλαμάτας.

«Είμαστε όλοι κατεψυγμένοι», είπε ένας κάτοικος της περιοχής που εργάζεται σε ένα κοντινό κατάστημα. Μιλώντας με τα καλύτερα λόγια στο θύμα, ανέφερε ότι η αστυνομία είχε κινητοποιηθεί. «Μόλις είδα μια κυρία να τρέχει», είπε. «Καλέστε την αστυνομία, κάποιος κινείται με ένα όπλο», πρόσθεσε.

Ένας άλλος μάρτυρας περιγράφει: Είδαμε αυτόν τον άντρα ώριμο, ζητώντας να τερματίσει το συμβόλαιό του. Ο νεαρός μίλησε όμορφα σε αυτόν και είπε ότι δεν ήταν δυνατό επειδή είχε υπογράψει συμβόλαιο. “Πέντε λεπτά αφότου έφυγα, μάθαμε για τη δολοφονία.”

Πηγή: iefimerida.gr

Source