Η Κύπρος στο “ψυγείο” … Όταν υποχωρεί το κρύο κύμα (ΚΑΙ IVE στην εικόνα)

Μετά από ένα έντονο κρύο, η θερμοκρασία αρχίζει σταδιακά να αυξάνεται. – Μετεωρολογικό μενού, βροχή, παγετός χιονιού – Όταν αλλάζει ο καιρός – Λεπτομερείς προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας Κύπρου

Λήψη ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΥΠΡΟΥ. ΕΔΩ Android Για Android և ΕΔΩ για iOS

Η Κύπρος έχει «ψυχθεί» τις τελευταίες ημέρες με πικρό κρύο και κρυοπαγήματα. Η σχετικά ψυχρή μάζα αερίου που επηρεάζει την περιοχή υποχωρεί από τη Δευτέρα.

Αναλυτική πρόγνωση καιρού από την Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Η σχετικά ψυχρή μάζα αερίου που επηρεάζει την περιοχή υποχωρεί από τη Δευτέρα.

Απόψε ο καιρός θα είναι μερικώς νεφελώδης, κυρίως με υψηλά σύννεφα. Ο άνεμος είναι βορειοδυτικός-βορειοανατολικός, στο δυτικό μισό του νησιού προς νοτιοανατολικά, αδύναμος, 3 μποφόρ. Αργότερα, στη νοτιοδυτική ακτή, θα εκραγούν κατά μέσο όρο 3 έως 4 μποφόρ. Αυτός που θα είναι λίγο ανήσυχος. Η θερμοκρασία θα μειωθεί κατά περίπου 2 βαθμούς στην ξηρά, περίπου 5 στην ακτή և περίπου μείον 2 βαθμούς στα ψηλά βουνά. Ο παγετός θα δημιουργηθεί στα βουνά, σταδιακά στα ημι-βουνά. Αργότερα παγετός μπορεί να σχηματιστεί στο εσωτερικό.

Αύριο, οι περιοχές θα αντικατασταθούν από συννεφιά. Ο άνεμος είναι κυρίως από βορειοανατολικά προς νοτιοανατολικά, στα δυτικά – από ελαφρύ έως μεσαίο, 3 έως 4 μποφόρ και δυτικά – με μέτρια σοβαρότητα, 4 βολτ. Αυτός που θα είναι λίγο βρώμικος άνεμος և έως και λίγες ανήσυχες παντόφλες. Η θερμοκρασία θα αυξηθεί έως και 16 βαθμούς στην ξηρά, στη δυτική, βόρεια ακτή, περίπου 15 στην υπόλοιπη ακτή և στα ψηλότερα βουνά κατά 5 βαθμούς.

Αύριο το βράδυ θα είναι προσωρινά συννεφιά. Ο άνεμος είναι βορειοανατολικός προς νοτιοανατολικός, από βορρά προς βορρά, ελαφρώς τοπικός μέσος όρος, 3 έως 4 μποφόρ, αλλά σε καταιγίδες, μεσαίες, 4 μποφόρ, προσωρινά με τους ανέμους, σε ισχυρές, 4 έως 5 μποφόρ. Θα είναι μικρό χάος, αλλά στα δυτικά, μέχρι το χάος.
Ο καιρός τη Δευτέρα, Τρίτη: Τετάρτη θα είναι ο πιο καθαρός.

Η θερμοκρασία θα αυξηθεί σταδιακά μέχρι την Τρίτη για να κυμαίνεται ελαφρώς από το μέσο κλίμα. Οι θερμοκρασίες αναμένεται να αυξηθούν περαιτέρω την Τετάρτη, κυρίως στο εσωτερικό, γενικά υψηλότερες από τον μέσο όρο.

Τη στιγμή της γραφής, το χιόνι στην πλατεία Τροόδους είχε ύψος 3 cm.

Η θερμοκρασία που καταγράφηκε σήμερα ական στο δεύτερο μισό της ημέρας ήταν σχετική υγρασία.

Το μέγιστο:
Θερμοκρασία:
Ελάχιστο:
Θερμοκρασία:
Σχετικό:
Υγρασία:
Λευκωσία. 17 ° C: 0 ° C: 38%
Αεροδρόμιο Λάρνακας. 15 ° C: 4 ° C: 46%
Λεμεσός. 16 ° C: 4 ° C: 47%
Αεροδρόμιο Πάφου. 17 ° C: 4 ° C: 44%
Φρένο: 16 ° C: 4 ° C: 40%
Προηγούμενος: 4 ° C: -3 ° C: 74%
Πόλις Χρυσοχούς 17 ° C: 5 ° C: 48%

Source