Η Κύπρος New York Productions Shared Holiday Cheer κατά τη διάρκεια της πανδημίας (Vid) | πολιτισμός και τέχνες, μουσική

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ – Ενώ τόσοι πολλοί αγωνίζονται με τις επιπτώσεις της παγκόσμιας πανδημίας, οι προικισμένοι καλλιτέχνες της Cyprus New York (CNY) Productions, με επικεφαλής τον Πρόεδρό της Φύτο Στράτη, συνέχισαν να παίζουν, να διαδίδουν ευθυμία στις διακοπές και να βοηθούν στη συγκέντρωση κεφαλαίων για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Κατά τη διάρκεια της πανδημίας, οι καλλιτέχνες, συμπεριλαμβανομένου του Στρατή, μαζί με την Αριάδνη Παναγοπούλου, Λούις Παναγιώτου, Αγγελική Ψώνη και Δημήτρη Μιχαήλ, έπαιξαν σε τρεις εικονικές εκδηλώσεις, την ετήσια 28η Ετήσια εορταστική εορταστική Ronald McDonald House New York (RMHNY), το Tree Lighting in Η Astoria, και το Χριστουγεννιάτικο Πάρτι του Εμπορικού Επιμελητηρίου Κύπρου-ΗΠΑ.

Οι καλλιτέχνες της CNY Productions έπαιξαν για να ανοίξουν την εκδήλωση RMHNY που περιελάμβανε το 25ο Ετήσιο Εικονικό Χριστουγεννιάτικο Πάρτι της Ελληνικής Διεύθυνσης, ευχαρίστησαν ο Πρόεδρος του Ελληνικού τμήματος Σπύρος Μαλιαγρός, Πρόεδρος των Συμβούλων της TIG και στη συνέχεια ακολούθησαν διάσημοι ηθοποιοί Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Vanessa Williams , και η Audra Macdonald, η οποία εμφανίστηκε επίσης στην εκδήλωση για να υποστηρίξει το RMHNY και τα προγράμματά του για παιδιά που υποβάλλονται σε θεραπεία σε νοσοκομεία και τις οικογένειές τους.

Παρουσιάζοντας αγαπημένα χριστουγεννιάτικα κάλαντα και παραδοσιακά καλάντα από την Ελλάδα και την Κύπρο, και στις τρεις εκδηλώσεις, οι καλλιτέχνες εντυπωσίασαν όλους όσους παρακολούθησαν σχεδόν και ζούσαν στην τελετή του Φωτισμού Δέντρων στο Astoria’s Athens Square Park όπου ένας περιορισμένος αριθμός παρευρισκομένων επετράπη με αυστηρή τήρηση φορώντας μάσκα και κοινωνικές αποστάσεις.

Ο Στράτης είπε στο The National Herald ότι οι εικονικές παραστάσεις είναι ένας τρόπος να φέρει το ζεστό πνεύμα της περιόδου των διακοπών σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, όταν πολλοί αισθάνονται απομονωμένοι.

Η ελπίδα είναι ότι ο οργανισμός μπορεί να επιστρέψει στις ζωντανές εμφανίσεις το συντομότερο δυνατό, καθώς τα φιλόδοξά του σχέδια έχουν τεθεί σε αναμονή λόγω των περιορισμών στο ζωντανό θέατρο.

Η CNY Productions είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός του οποίου η αποστολή είναι να ενώσει την Κύπρο και τη Νέα Υόρκη μοιράζοντας την πολιτιστική μας ποικιλομορφία μέσω λογοτεχνίας, δράματος, θεάτρου, ποίησης, μουσικής και χορού.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο διαδίκτυο: https://cnyproductions.org/ και τα βίντεο βρίσκονται στο κανάλι CNY Productions YouTube: https://bit.ly/2WAnq2G.

.Source