“Η κύρωση είναι επίθεση στα κυριαρχικά μας δικαιώματα”

πανό61

Ο υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Καβούσογλου, σχετικά με τις κυρώσεις που επέβαλαν οι ΗΠΑ εναντίον της Τουρκίας “Πρόκειται για επίθεση στα δικαιώματά μας για την κυριαρχία μας. Όλοι γνωρίζουν καλύτερα να κάνουμε ένα βήμα πίσω με κυρώσεις.” είπε.

Ο Κάβουσογλου, Κοινή Ομάδα Στρατηγικού Σχεδιασμού Τουρκίας-Ρωσίας, θα παρευρεθεί στην 8η συνάντηση της Ρωσίας “Τελετή Υπογραφής Σχεδίου Διαβουλεύσεων 2021-2022”, είπε μετά την κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Ρώσο ομόλογό του Σεργκέι Λαβρόφ.

Κυρώσεις μέσω του τρομοκρατικού νόμου με τους αμερικανούς αντιπάλους εναντίον της Τουρκίας (CAATS α) Κάτω από τον Κάβουσογλου απαντώντας σε ερωτήματα σχετικά με τις ληφθείσες κυρώσεις, “εναντίον των οποίων οι κυρώσεις ως Τουρκία και ανεξάρτητα από ποιον αντιτίθενται. Στο παρελθόν η Ευρωπαϊκή Ένωση ήταν κυρώσεις για τη Ρωσία Μας ζητήθηκε να συμμετέχουμε σε αυτές τις αποφάσεις ως διαπραγματευτική χώρα, διαφωνούμε έντονα και δηλώσαμε ανοιχτά ότι αυτές οι κυρώσεις δεν είναι σωστές. χρησιμοποίησε την έκφραση.

Υπογραμμίζοντας ότι τα προβλήματα δεν μπορούν να επιλυθούν με κυρώσεις, ο Çavuşoğlu είπε, “Ομοίως, η απόφαση κυρώσεων των ΗΠΑ CAATSA είναι μια λανθασμένη απόφαση τόσο νομικά όσο και πολιτικά. Δεν θέλω να σχολιάσω ότι αυτό επηρέασε πολύ την αμυντική βιομηχανία και τη χώρα μας επειδή η ίδια η απόφαση είναι λάθος. Δεν έχει σημασία αν είναι πολύ ισχυρή ή πολύ αδύναμη, αυτή η κύρωση είναι επίθεση στα κυριαρχικά μας δικαιώματα. Όλοι γνωρίζουν καλά ότι δεν θα υποχωρήσουμε με κυρώσεις. ” είπε.

Ο Cavusoglu, που έκανε μεταξύ της Τουρκίας και της Ρωσίας S400 ότι τα συστήματα αεροπορικής άμυνας ασχολούνται με το νόμο CAATS από πολύ πριν οι κυρώσεις ψεύδουν νομικά την απόφαση για υπογραφή με έμφαση, “όλα τα προβλήματα, συμπεριλαμβανομένου του S400, επιλέξαμε να ενοχλήσουμε. Οι Ηνωμένες Πολιτείες, μετά τις κυρώσεις δήλωσαν ότι ήθελε να είναι σε διάλογο και συνεργασία. Δεν είμαστε ποτέ εναντίον. ” μίλησε.

“Μια άλλη χώρα ή οποιοδήποτε άτομο” η Τουρκία πρέπει να φύγει “δεν έχει δικαίωμα να πει”

Ο Τσαβούσογλου υπενθύμισε ότι κατέβαλαν μεγάλες προσπάθειες για μόνιμη εκεχειρία στη Ρωσία και τη Λιβύη και ότι χώρισαν μια ολόκληρη μέρα με τον ομόλογό του Λαβρόφ στη Μόσχα, αλλά τελικά απέτυχαν να επιτύχουν πλήρη επιτυχία.

Λέγοντας ότι αυτές οι προσπάθειες συνεχίστηκαν μαζί μετά, ο Çavuşoğlu δήλωσε ότι αυτές οι κοινές προσπάθειες συνέβαλαν επίσης πολύ στο σημείο που επιτεύχθηκε σήμερα.

Cavusoglu, η Λιβύη της Τουρκίας πιστεύει ότι η πολιτική λύση είναι η μόνη λύση, αλλά έβαλε την πίστη αντι-πραξικόπημα Haft πλευρά, η Τρίπολη επιτέθηκε για την Τουρκία, δεδομένου ότι βάσει μιας νόμιμης κυβέρνησης υπογράφηκε στη Λιβύη ότι σταθεροποιήθηκε η παροχή συμβουλών και άλλη υποστήριξη στην επιτόπια κατάσταση, αυτό Σημείωσε ότι αποδείχθηκε ότι κανείς δεν μπορούσε να κερδίσει τον πόλεμο.

Επί του παρόντος εντυπωσιακή συνεχίζει την πολιτική διαδικασία Cavusoglu, η Τουρκία ανακοίνωσε ότι θα συνεχίσει να υποστηρίζει αυτή τη διαδικασία.

Ο Cavusoglu, η νόμιμη κυβέρνηση της Τουρκίας στη Λιβύη και οι συμφωνίες που είχαν υπογραφεί από προηγούμενες κυβερνήσεις, υπενθύμισαν, είπε:

“Εκεί, η παρουσία μας, όπως στρατιωτικοί σύμβουλοι και έχουμε αυτές τις συμφωνίες με βάση εκπαιδευτικό έργο, δηλαδή νόμιμο και νόμιμο. Είναι επομένως μια άλλη χώρα ή οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο, όπως, η Τουρκία δεν έχει δικαίωμα να πει ότι φεύγετε. Η διοίκηση έχει συνέχεια σε αλλαγή, αλλά τα κράτη. Υπογράφηκαν συμφωνίες όσο συνεχίζει. “

Ο Καβούσογλου, η Τουρκία, η Λιβύη και οι ιστορικοί δεσμοί βρήκαν επίσης και ότι οι δυτικές χώρες και είπαν ότι η Τουρκία είναι διαφορετική από την προσέγγιση στη Λιβύη, “Δεν πήγαμε προς όφελος ποτέ όχι μόνο της Τουρκίας εκεί, της Λιβύης ειρήνης, σταθερότητας, win-win με την κατανόηση πήγαμε για να αναπτύξουμε περαιτέρω τις σχέσεις μας. ” είπε.

Οι ποσοστώσεις εξαγωγής αυξάνονται στην τομάτα

Εξηγώντας ότι οι δύο χώρες έχουν στόχο 100 δισεκατομμύρια δολάρια στο εμπόριο, αλλά πέφτουν πίσω από τον στόχο λόγω της επιδημίας, ο Çavuşoğlu είπε, “Μπορούμε να αντιστρέψουμε αυτήν την τάση. Πρέπει να αυξήσουμε το εμπόριο μας και είναι ωφέλιμο να αρθούν οι δασμοί και οι μη δασμολογικοί φραγμοί στο εμπόριο. Ήμασταν στην ευχάριστη θέση να ακούσουμε ότι θα φύγει αφού τελειώσει. ” μίλησε.

Ο Cavusoglu, με τον ίδιο τρόπο με έμφαση στο t των ποσοστώσεων που σχετίζονται με τις μεταφορές για τον οδηγό πρέπει επίσης να αφαιρεθούν, “τα γεωργικά προϊόντα και άλλα προϊόντα, κυρίως τομάτες, η Ρωσία έχει επίσης πει εμπόδια στα προϊόντα που εξάγονται στην Τουρκία, πρέπει να διευκολύνουμε το εμπόριο μας να αφαιρέσουμε τους δασμούς.” χρησιμοποίησε την έκφραση.

Source