Η λέξη “Κύπρος ανήκει στους Τούρκους” μπερδεμένη την Ελλάδα! – Ξένα νέα

Κάντε κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση

Όταν αναφέρθηκε στον εκπαιδευτικό χάρτη που δημοσίευσε ένας ελληνικός εκδοτικός οίκος για μαθητές ότι το βόρειο τμήμα της νήσου της Κύπρου ανήκει στους Τούρκους, το όργανο των μέσων ενημέρωσης έλαβε μεγάλη αντίδραση. Η δημοσίευση και διανομή φωτογραφιών ενός περιοδικού που σχετίζεται με τη γεωγραφία για φοιτητές από την Psychogios Publishing, η οποία διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο εκδόσεων στην Ελλάδα, έφερε τη ζωή στη χώρα.

“ΒΟΡΕΙΟ ΚΥΠΡΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΑ”

Εκπρόσωπος από το Yasar Anter δημοσίευση για φοιτητικά όργανα Σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές και μεσογειακές χώρες “Μάθετε και Ανακαλύψτε” τη δημοσίευση στο είδος του παζλ που δημοσιεύτηκε με τον τίτλο του χάρτη σε μια δήλωση για την Κύπρο “Η Κύπρος είναι ένα νησί της Μεσογείου και η βόρεια ανήκει στην Τουρκία” έγιναν δηλώσεις.

Έπρεπε να αποσύρουν τις δημοσιεύσεις τους

Αφού ο εκδοτικός οίκος πλημμυρίστηκε με αντιδράσεις και προειδοποιήσεις μέσω κοινωνικών μέσων και τηλεφώνου, η εταιρεία έπρεπε να ανακοινώσει στους αναγνώστες της ότι η εκπομπή αφαιρέθηκε από το περιβάλλον του Διαδικτύου και αποσύρθηκε από την αγορά, τόσο από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όσο και με γραπτή ειδοποίηση.

ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΛΑΘΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ, Ζητούμε συγγνώμη

Ο εκδότης είπε, «Αγαπητοί αναγνώστες, λυπούμαστε πολύ για το σφάλμα στη δημοσίευσή μας, μαθαίνω και ανακαλύπτω: την Ευρώπη και το διορθώνουμε και το βγάζουμε από την αγορά. Είναι σαφές ότι η Τουρκία κατέλαβε εδάφη που «ανήκουν» ως αμετάφραστα. Προφανώς, το λάθος του μεταφραστή δεν θα έπρεπε να ξεφύγει από τον επιμελητή μας. Έχουμε δημοσιεύσει πολλούς τίτλους για την Κύπρο μας και κατανοούμε το μέγεθος του σφάλματος, ειδικά σε μια παιδική έκδοση που μεταφέρει μηνύματα στα παιδιά μας. Ζητούμε ξανά συγνώμη και δηλώνουμε ότι το προϊόν έχει ληφθεί από τον ιστότοπό μας και θα αποσυρθεί από ολόκληρη την αγορά από αύριο. Τις καλύτερες ευχές “.

Source