«Η λήψη της απόφασης σχετικά με τα μαθήματα του Κορανίου σε διαφορετική πλευρά

Αναπληρωτής του Κόμματος Εθνικής Ενότητας (UBP) Παρακολούθηση GürçağΑπάντησε στις ερωτήσεις του Baykan Gürses στο BRT.

“ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΛΑΜΒΑΝΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ”

Ο Gürçağ, μετά την ανακοίνωση της απόφασης του Συνταγματικού Δικαστηρίου σχετικά με το Κοράνιο οδηγεί στη λάθος πλευρά της απόφασης του Συνταγματικού Δικαστηρίου σχετικά με το ζήτημα της επανεξέτασης από την Τουρκία, επεσήμανε ότι οι αρχές προσπάθησαν να υποχωρήσουν.

Ο Gürçağ είπε: «Έχει δημιουργηθεί μια λανθασμένη αντίληψη. “Δεν υπάρχει καμία απόφαση όπως” Απαγορεύονται τα μαθήματα Κορανίου ή δεν θα πραγματοποιείται εκπαίδευση. “

“ΛΑΘΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΥΠΟΒΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΛΑΘΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σημειώνοντας ότι υπήρχαν παρερμηνείες μετά από παραπληροφόρηση, ο Gürçağ είπε: «Για μια εκπαίδευση απομνημόνευσης, πρέπει να ληφθεί η άδεια του Υπουργείου Παιδείας. Υπάρχει έλλειψη εδώ. Οι προπονήσεις υπόκεινται φυσικά στην άδεια του υπουργείου. “Δεν αρκεί να απαιτείται μόνο άδεια, αυτό έχει σημασία”.

Ο Gürçağ είπε, «Θα έπρεπε να ήταν στο πλαίσιο της ακεραιότητας, ώστε να μην αρκεί να επιτρέπεται η εκπαίδευση απομνημόνευσης, η εποπτεία και η επιτήρησή της θα πραγματοποιούνται από το Υπουργείο Παιδείας», και δήλωσε ότι προέκυψε διαφορετική ερμηνεία από την απόφαση του δικαστηρίου επειδή η δήλωση εποπτείας και εποπτείας δεν συμπεριλήφθηκε.

“Είναι σημαντικό να πει σωστά το θέμα”

Επαναλαμβάνοντας ότι τα σχόλια και οι αντιδράσεις έρχονται σε λάθος κατεύθυνση λόγω του ότι το ζήτημα οδηγείται σε λάθος πλευρά, ο Gürçağ είπε: «Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε αυτό το ζήτημα σωστά και να το εξηγήσουμε σωστά».

.Source