Η λεγόμενη διαχείριση της τρομοκρατικής οργάνωσης βρίσκεται σε μεγάλο πανικό

Υπό την προεδρία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Χουλούσι Ακάρ, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου, Στρατηγός Γιασάρ Γκούλερ, πραγματοποίησε χθεσινή συνάντηση αξιολόγησης με τη συμμετοχή Διοικητών Δύναμης και Αναπληρωτών Υπουργών.

Στη συνάντηση, ο Διοικητής της Ομάδας Εργασίας της Λιβύης με το Αφγανιστάν, το Κατάρ, τη Σομαλία, τη Βοσνία και Ερζεγοβίνη και το Κοσσυφοπέδιο, ο επικεφαλής της τουρκικής στρατιωτικής αντιπροσωπείας στα κεντρικά γραφεία του ΝΑΤΟ, ο διοικητής των τουρκοκυπριακών ειρηνευτικών δυνάμεων στην ΤΔΒΚ, καθώς και οι διοικητές της Πολεμικής Αεροπορίας και του Ναυτικού. και έδωσε πληροφορίες σχετικά με την τελευταία κατάσταση στον τομέα, αξιολόγησε τις δραστηριότητες που πραγματοποιήθηκαν για ένα χρόνο.

Στη συνάντηση, ο υπουργός Akar, ο οποίος έκανε αξιολογήσεις σε θέματα άμυνας και ασφάλειας, ανακοίνωσε επίσης την επιτυχία που επιτεύχθηκε καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους στον αγώνα κατά της τρομοκρατίας.

Δηλώνοντας ότι η τρομοκρατική οργάνωση αποτελεί απειλή για 83 εκατομμύρια πολίτες και τα σύνορα της χώρας, ο Akar είπε: “Είμαστε αποφασισμένοι να τερματίσουμε την τρομοκρατική οργάνωση PKK ξεκινώντας από το βόρειο τμήμα του Ιράκ. Θα σώσουμε το έθνος μας από αυτήν τη μάστιγα της τρομοκρατίας συνεχίζοντας το έργο μας με την ίδια αποφασιστικότητα και αποφασιστικότητα”. μίλησε. Ο Akar, που θυμήθηκε τους μάρτυρες και τους βετεράνους με ευγνωμοσύνη, είπε:

“Καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους, πραγματοποιήσαμε περισσότερες από 200 επιχειρήσεις στη χώρα και πέρα ​​από τα σύνορα. Ως αποτέλεσμα επιτυχημένων επιχειρήσεων, συνολικά 3.646 τρομοκράτες εξουδετερώθηκαν εντός και εκτός των συνόρων. Μεταξύ των τρομοκρατών που εξουδετερώθηκαν, υπάρχουν οι ηγέτες του επονομαζόμενου ηγετικού προσωπικού του οργανισμού. Στη νέα διαδικασία που ξεκίνησε για την καταπολέμηση των τρομοκρατών το 2015, ο συνολικός αριθμός των τρομοκρατών που έχουν εξουδετερωθεί μέχρι σήμερα έφτασε τις 30 χιλιάδες 416.

Δηλώνοντας ότι οι θέσεις, τα καταφύγια και τα καταφύγια που χρησιμοποίησε η τρομοκρατική οργάνωση στις εν λόγω επιχειρήσεις καταστράφηκαν, ο Akar είπε, «Πόσα πυκνά και σπήλαια τρομοκρατών στη χώρα και πέρα ​​από τα σύνορα, συνεχίζουν να καταστρέφονται. μίλησε.

Ο υπουργός Akar επεσήμανε ότι οι επιχειρήσεις συνεχίζονται αποτελεσματικά και αδιάκοπα, “Οι τρομοκράτες χτυπήθηκαν σοβαρά, συνεχίζουν να πλήττονται. Είμαστε αποφασισμένοι σε αυτό το ζήτημα. Ο αγώνας μας ενάντια στην τρομοκρατία θα συνεχιστεί με αυξανόμενο ρυθμό και συνεχές επιθετικό πνεύμα. Το σημείο που φτάσαμε είναι πολύ κρίσιμο. Βλέπουμε ότι η λεγόμενη διοίκηση του οργανισμού βρίσκεται σε μεγάλο πανικό, δεν κοιμούνται στο ίδιο μέρος για δύο νύχτες, ο φόβος τυλίγει τα βουνά, αισθάνονται την ανάσα του TSK στην πλάτη τους. Αυτός ο αγώνας θα συνεχιστεί έως ότου εξουδετερωθεί ο τελευταίος τρομοκράτης. ” χρησιμοποίησε τις εκφράσεις.

Αναφέροντας ότι έχει γίνει σημαντική δουλειά για τη διασφάλιση της ασφάλειας των συνόρων, ο Akar είπε, “82 χιλιάδες 229 άτομα συνελήφθησαν προσπαθώντας να διασχίσουν τα σύνορα παράνομα καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους.” είπε.

“Αν δεν είχε αφήσει μερικά από αυτά στο πλευρό του …”

Ο Akar δήλωσε ότι αφού οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις εκκαθάρισαν τις περιοχές της βόρειας Συρίας από τρομοκράτες, η ειρήνη, η ασφάλεια και η τάξη ήρθαν στην περιοχή και πληροφόρησαν ότι περισσότεροι από 1 εκατομμύριο Σύριοι, 450 χιλιάδες εκ των οποίων ήταν στο Idlib, επέστρεψαν στη χώρα τους εθελοντικά, με ασφάλεια και αξιοπρέπεια.

Τονίζοντας ότι οι προσπάθειες εξομάλυνσης συνεχίζονται εντατικά σε περιοχές που ελέγχονται από τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις στο βόρειο τμήμα της Συρίας, ο Akar είπε, “Δίνουμε την απαραίτητη προσοχή και φροντίδα στο περιβάλλον, τους αθώους ανθρώπους και τους καταπιεσμένους. Οι φίλοι μας δείχνουν υποδειγματική συμπεριφορά από αυτή την άποψη. Η ανακούφιση υπάρχει επίσης από όλους τους διεθνείς και εθνικούς οργανισμούς. Αλλά θέλω να ξέρετε ότι δεν κοινοποιούνται πολύ στο παγκόσμιο κοινό για έναν ή τον άλλο λόγο. ” μίλησε.

Ο Akar υπενθύμισε ότι ο τρομοκρατικός διάδρομος που ήθελε να δημιουργηθεί στην περιοχή καταστράφηκε από τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις και έκανε την ακόλουθη εκτίμηση:

“Εάν δεν ήταν για αυτές τις επιχειρήσεις, το TSK δεν είχε παρέμβει εδώ, πιστεύοντας ότι το μέρος του ενθουσιασμού δεν σταμάτησε τώρα πολύ πιο δύσκολο, θα ήταν αναπόφευκτο να συναντηθούμε με διαφορετικούς αριθμούς σχηματισμών και καταστάσεων. Αυτό ισχύει μόνο για τα σύνορα της Τουρκίας, για τους πολίτες πέρα ​​από τη δημιουργία απειλών και κινδύνων επίσης μια σημαντική απειλή για τη Συρία Οι ενέργειές μας σε αυτά τα θέματα πρέπει να είναι γνωστές σε όλους. Σεβόμαστε την εδαφική ακεραιότητα όλων των γειτόνων μας, ιδίως του Ιράκ και της Συρίας, δεν έχουμε κανένα μάτι στη γη κανενός. Το μόνο μέλημά μας είναι να διασφαλίσουμε την ασφάλεια των συνόρων και των πολιτών μας. Ο μόνος μας στόχος είναι οι τρομοκράτες. “

ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΤΕ ΤΟ FETO

Ο Akar επεσήμανε ότι ο αγώνας ενάντια στο FETO συνεχίζεται και δήλωσε ότι ο αγώνας συνεχίζεται υπό το φως νέων πληροφοριών, εγγράφων και δεδομένων.

Ο Akar είπε, “20 χιλιάδες 833 άτομα έχουν απολυθεί από την TAF από την απόπειρα πραξικοπήματος στις 15 Ιουλίου” και πρόσθεσε ότι δεν θα επιτρέψουν σε κανέναν προδότη να φορέσει στολή της TAF.

Source