Η λειτουργία της Invest Cyprus είναι ακίνητη σε όλο τον κόσμο Δημοσιογράφος Κύπρος

Η Ευρώπη, η Ασία և η Αμερική επικεντρώθηκε στις πολλές δραστηριότητες του Invest Cyprus և που πραγματοποιήθηκαν το 2020 με στόχο την προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, η οποία, χρησιμοποιώντας σύγχρονα τεχνολογικά μέσα, επισκέφθηκε περισσότερες από 10 χώρες ως Invest Roadshow Κύπρου,

Το Ισραήλ, η Ινδία, το Χονγκ Κονγκ, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Σαουδική Αραβία, η Νοτιοανατολική Ασία, οι Ηνωμένες Πολιτείες, το Καζακστάν, η Λευκορωσία και η Ρωσία ήταν οι 10 προορισμοί όπου η Κυπριακή Επενδυτική Διευκόλυνση (Invest Cyprus) εφαρμόστηκε ψηφιακά για να προσελκύσει συμμετέχοντες. և κυρίως εγχώρια επενδυτική κοινότητα από τις προαναφερθείσες χώρες.

Διαβάστε περισσότερα:
Մ. Κάμα. Το έργο των τραπεζών είναι πολύ πιο περίπλοκο
Τάνος Μιχαήλ. Επανεκκινήστε με τους στόχους της σύγχρονης τουριστικής στρατηγικής

Παρά τις μεγάλες δυσκολίες և το γεγονός ότι η εμφάνιση της επιδημίας στερούσε τον Οργανισμό από φυσική επαφή με τον έξω κόσμο, η Invest Cyprus κάλυψε τις ανάγκες της με έναν μοναδικό τρόπο և μπόρεσε να επιτύχει εντυπωσιακά αποτελέσματα, և πρώτα απ ‘όλα, να μην επιτρέψει νέα δεδομένα να επηρεάσουν την προώθηση της Κύπρου στο εξωτερικό.

Αυτό επιβεβαιώνεται από περισσότερους από 160 ομιλητές στα συνέδρια (Υπουργοί այլ Άλλοι Κυβερνητικοί Εκπρόσωποι, Πρέσβεις և Ύπατοι Επίτροποι, Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Invest Cyprus, Επενδυτές այլ Άλλοι επιλεγμένοι ομιλητές από αξιόπιστες εταιρείες), 2.700 00 և Περισσότεροι από մասնագետ 2000 Ειδικοί εγγεγραμμένοι σε όλες τις διασκέψεις, που συμμετείχε στα συνέδρια, εκπροσωπώντας περισσότερες από 1400 διεθνείς εταιρείες από περισσότερες από 50 χώρες.

Ο:Άξονες προώθησης της Κύπρου
Εκτός από το Roadshow Invest Cyprus, ο Οργανισμός φιλοξένησε την 6η Διεθνή Διάσκεψη Κορυφής, Έκθεση και το Πρόγραμμα Κυπριακής Απόκρισης Κύπρου-19. Τι αναμένεται; ”

Το δεύτερο επίκεντρο της προώθησης της Κύπρου ήταν στα διαδικτυακά σεμινάρια. Το 2020, πραγματοποιήθηκαν 50 διαδικτυακές παρουσιάσεις σε μικρό αριθμό επενδυτών ταυτόχρονα. Ένα άλλο επίκεντρο της προώθησης ήταν μέσω των άρθρων του διεθνούς τύπου, ενισχύοντας την προβολή της Κύπρου στα κυριότερα ξένα ΜΜΕ Επιπλέον, το Invest Cyprus χρησιμοποίησε τα κοινωνικά μέσα και έγινε πιο ενεργό μέσω ψηφιακών καμπανιών. Παράλληλα, ο οργανισμός συμμετείχε σε διεθνή συνέδρια, στα οποία παρουσίασε την εικόνα της Κύπρου σε ξένο κοινό.

Οι στόχοι για το 2020
Μέσω των παραπάνω δράσεων, η Invest Cyprus στόχευε στην επίτευξη τριών στόχων, οι οποίοι περιλαμβάνονται στην πενταετή στρατηγική της για την περίοδο 2019-2023.

Αυτές περιλαμβάνουν τη συμμετοχή εταιρειών τεχνολογίας στην Κύπρο (κεντρικά γραφεία), τη συμμετοχή επενδυτικών κεφαλαίων και, τέλος, την προσέλκυση άμεσων επενδύσεων για έργα στρατηγικής σημασίας.

Σύμφωνα με τη σχετική εθνική στρατηγική του κράτους, η οποία καθορίζει τη δραστηριότητα του Invest Cyprus, οι προσπάθειες του οργανισμού επικεντρώνονται στις επενδύσεις του τουρισμού (αγροτουρισμός), στην ορεινή ανάπτυξη, αποκατάσταση, κέντρα υγείας, έργα ΑΠΕ. և κλπ.

Χωρίς φυσική παρουσία στο εξωτερικό
“Το Invest Cyprus αντιμετώπισε τις μεγαλύτερες προκλήσεις το 2020 διότι, σε αντίθεση με όλους τους άλλους ευρωπαϊκούς οργανισμούς προώθησης επενδύσεων, δεν έχει γραφεία ή άλλη φυσική παρουσία σε ξένες αγορές”, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Invest Cyprus στο InBusinessNews. Η εκτίμηση του George’s Campanella για τις δραστηριότητες του οργανισμού το 2020

Σύμφωνα με τον ίδιο, η αδυναμία διεξαγωγής διαφημιστικών δραστηριοτήτων στο εξωτερικό με φυσική παρουσία από τον Μάρτιο ανάγκασε τον οργανισμό να βασίζεται αποκλειστικά στη χρήση νέων τεχνολογιών, αξιοποιώντας πλήρως τις ευκαιρίες που προσφέρουν τα ψηφιακά εργαλεία.

Source