Η μάρκα Legend MG έρχεται στην Τουρκία

Η σιωπή των πρωτοπόρων παγκόσμιων τάσεων στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας και της μοτοσικλέτας το 2020, οι μάρκες KYMCO, Gita και Wallbox Trend Automotive έχουν ενταχθεί στον οργανισμό, η καταγωγή τους, ανακοίνωσε ότι η θρυλική βρετανική μάρκα αυτοκινήτων MG γίνεται διανομέας στην Τουρκία.

Ο MG ΑΠΕΛΕΥΘΕΙ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ Γρήγορα

Δηλώνοντας ότι θα θέσει το 100% ηλεκτρικό μοντέλο SUV της μάρκας ZS EV σε πώληση στην πρώτη θέση, το μέλος του διοικητικού συμβουλίου και διευθύνων σύμβουλος της Doğan Holding Automotive Group, Kağan Dağtekin είπε: «Τον Ιανουάριο, στοχεύουμε να θέσουμε το ηλεκτρικό ZS EV σε προ-πώληση μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας πωλήσεων. Θα ξεκινήσουμε τις πρώτες παραδόσεις από τον Μάιο. Το ηλεκτρικό SUV μοντέλο της MG ZS EV θα προσελκύσει πολλή προσοχή με τα χαρακτηριστικά και την τιμή πώλησης. διαφορετικά μοντέλα MG το 2021, σκοπεύουμε να φέρουμε στην Τουρκία. Φέτος, έχουμε έναν στόχο πωλήσεων σχεδόν χίλιων μονάδων με τη μάρκα MG », είπε. Η MG είναι μέλος του κινεζικού SAIC Group. Ο Όμιλος SAIC κατέχει σημαντική θέση στην παραγωγή αυτοκινήτων στον κόσμο. Κατατάσσεται πρώτη με 7 εκατομμύρια αυτοκίνητα που παράγονται ετησίως. Πέρυσι, η MG παρήγαγε 300 χιλιάδες μονάδες. Στην ευρωπαϊκή αγορά, όπου μόλις εξαπλώθηκε, πούλησε σχεδόν 30 χιλιάδες μονάδες. Από την άλλη πλευρά, ο Όμιλος SAIC συνεργάζεται με τη Volkswagen, General Motors.

Κάγκαν Ντάγκτεκιν

Αναζητούμε την ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Είπε η μάρκα MG ότι χρειάζονται χρόνο για να βρουν τις θέσεις τους στην Τουρκία Kagan Dagtekin, “Αυτό προφανώς απαιτεί τουλάχιστον 2 χρόνια έντονης εστίασης. Πιστεύουμε ότι η MG είναι στην πραγματικότητα το κορυφαίο κύμα μεγάλων αλλαγών. Οι κάρτες αναδιανέμονται στην ευρωπαϊκή αγορά ηλεκτρικών, νέων προϊόντων και εμπορικών σημάτων. Η σημασία της Τουρκίας έχει αυξηθεί ελαφρώς, ειδικά στη νέα παγκόσμια τάξη μετά την πανδημία. Όσον αφορά την εφοδιαστική και την παραγωγή, έχουμε ένα μεγάλο πλεονέκτημα ακριβώς δίπλα στην Ευρώπη. Το όνειρό μας για το MG. Ελπίζω να πιάσω έναν καλό όγκο μονάδας παραγωγής εδώ στην Τουρκία, φανταζόμαστε ότι θα χρησιμεύσει για την καθιέρωση του δρόμου στην Ευρώπη. Από την άλλη πλευρά, τα πρώτα SUV και τα συναρπαστικά μοντέλα sedan το 2022 θα είναι βενζίνη και ηλεκτρικά. Η MG έρχεται τώρα με μια γκάμα προϊόντων που εστιάζει στον κόσμο της ηλεκτρικής ενέργειας, η οποία γίνεται αποδεκτή από όλους.

ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΣΕ SUV Αυξήθηκε κατά 270%

Ο Kağan Dağtekin, τονίζοντας ότι η Doğan Trend Otomotiv έχει λάβει σημαντικά βήματα σε αυτόν τον τομέα το 2020 δίνοντας παραδείγματα μετασχηματισμού ηλεκτρικών οχημάτων και νέων τάσεων στον κόσμο, δήλωσε: «Όταν το δούμε, βλέπουμε ότι τα ηλεκτρικά οχήματα παγκοσμίως αυξήθηκαν κατά 270 τοις εκατό μεταξύ 2015-19. Το μερίδιο των ηλεκτρικών οχημάτων αναμένεται να φθάσει το 32% έως το 2030. Ταυτόχρονα, υπάρχει σημαντικό ενδιαφέρον για SUV τόσο στον κόσμο όσο και στη χώρα μας. Στην πραγματικότητα, ένα στα τρία οχήματα πουλήθηκαν πλέον στα Τουρκικά SUV. Φυσικά, ο μετασχηματισμός δεν συμβαίνει μόνο στα αυτοκίνητα. Η ζήτηση για μοτοσικλέτες για προσωπική χρήση αυξάνεται μέρα με τη μέρα. Το μερίδιο των ηλεκτρικών σκούτερ σε αυτή τη ζήτηση αυξάνεται επίσης. Τάσεις στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας, στοχεύουμε να ανταποκριθούμε στις παγκόσμιες τάσεις διαβάζοντας ένα καλό εργαλείο και για τους δύο καταναλωτές με πρωτοποριακό μετασχηματισμό στη σημερινή Τουρκία », είπε.

Πρώτο σχόλιο του υπουργού Varank σχετικά με την απόφαση της Volkswagen: Χάνει

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πρώτο σχόλιο του υπουργού Varank σχετικά με την απόφαση της Volkswagen: Χάνει

Είναι σαφές ποιος θα κατασκευάσει το εργοστάσιο αυτοκινήτων Gemlik TOGG

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Είναι σαφές ποιος θα κατασκευάσει το εργοστάσιο αυτοκινήτων Gemlik TOGG

.Source