Η μαμά κάνει την επιτυχία της νέας επιχείρησης ταξιδιωτικών πρακτόρων παρά τον αντίκτυπο του κλειδώματος του ιού κορωνών

Ο τελευταίος χρόνος μπορεί να φαίνεται μια από τις χειρότερες στιγμές για την ίδρυση μιας επιχείρησης, πόσο μάλλον για ταξιδιωτικούς πράκτορες, αλλά ένας επιχειρηματία που λέει ότι η νέα επιχείρησή της πηγαίνει πραγματικά.

Η Zoe Moss, από την Earl Shilton, άρχισε να εργάζεται ως προσωπικός ταξιδιωτικός πράκτορας για τους προσωπικούς ταξιδιωτικούς πράκτορες στο Co-operative Travel τον Μάρτιο του 2020, λίγο πριν από την έναρξη του πρώτου κλειδώματος του coronavirus.

Από τότε έχει κάνει πολλές κρατήσεις, συμπεριλαμβανομένων οκτώ διακοπών υψηλής αξίας σε προορισμούς όπως οι Μαλδίβες, ο Μαυρίκιος, η Τζαμάικα, η Κύπρος και οι ΗΠΑ.

Ο επιχειρηματίας έχει επίσης κανονίσει για ορισμένους νεόνυμφους να ταξιδέψουν στις ΗΠΑ και την Καραϊβική για το μήνα του μέλιτος.

Είπε: «Η προσωπική μου προσέγγιση σημαίνει ότι οι πελάτες μου αισθάνονται ασφαλείς ακόμη και σε μια τέτοια περίοδο και δημιουργώ πολλή αλληλεπίδραση στο διαδίκτυο με πιθανούς πελάτες.

«Πολλοί είναι προσεκτικοί για την κράτηση αυτή τη στιγμή, αλλά πιστεύω ότι θα έρθουν σε μένα όταν είναι έτοιμοι. Βλέπω ότι οι άνθρωποι δεν θέλουν να κάνουν κράτηση μόνο για κάτι που βλέπουν στο διαδίκτυο, οπότε ελπίζω για το μέλλον ότι θα υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για ταξιδιωτικούς πράκτορες σαν κι εμένα.

«Το 2021 θα μπορούσε να είναι μια υπέροχη χρονιά για τους πράκτορες λόγω της ανεκμετάλλευτης ζήτησης για διακοπές. Αισθάνομαι ότι πρέπει απλώς να αγκαλιάσω τον χρόνο μου. “

Η κ. Moss ξεκίνησε την επιχείρησή της, εργαζόμενη ως προσωπικός ταξιδιωτικός πράκτορας με τους The Personal Travel Agents στο Co-operative Travel, χωρίς πελατειακή βάση, με τις πρώτες κρατήσεις της να έρχονται μέσω των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης και από προηγούμενους πελάτες με τους οποίους είχε συνεργαστεί κατά τη διάρκεια του μαθήματος. της καριέρας της, καθώς και συστάσεις από στόμα σε στόμα.

Ο ταξιδιωτικός εμπειρογνώμονας βοήθησε επίσης μερικούς μη πελάτες με ταξιδιωτικά ερωτήματα, ως τρόπο δημιουργίας καλής θέλησης και έτσι την θυμούνται όταν έρχονται να κάνουν ταξιδιωτικά σχέδια στο μέλλον.Η Zoe Moss, από την Earl Shilton, έχει ιδρύσει μια επιχείρηση ταξιδιωτικών πρακτόρων

Εργάζεται στον κλάδο από το 1995, πωλώντας κυρίως διακοπές απευθείας σε πελάτες ενώ εργαζόταν σε ανεξάρτητα πρακτορεία και εργάστηκε για έναν μικρό ταξιδιωτικό πράκτορα που πωλεί σε ταξιδιωτικούς πράκτορες.

Το 2016, η κ. Moss είχε ένα μικρό κορίτσι και επέλεξε να τερματίσει την καριέρα της σε περιβάλλον γραφείου ή καταστήματος, αφού εργάστηκε για τα προηγούμενα οκτώ χρόνια ως διευθυντής υποκαταστήματος σε ένα πρακτορείο.

Είπε: «Παρά τις προκλήσεις των τελευταίων μηνών, είμαι θετική για το μέλλον της επιχείρησής μου.

«Η βοήθεια και η υποστήριξη από την ομάδα των προσωπικών ταξιδιωτικών πρακτόρων στο Co-operative Travel με ξεκίνησαν σε μια υπέροχη αρχή, και έχουν διατηρήσει επαφή και διατηρούν τις δημιουργικές ιδέες για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ώστε να έχω πάντα κάτι να πω οι πελάτες και οι ακόλουθοί μου.

«Τώρα η κόρη μου είναι στο σχολείο, θα έχω το χρόνο να επικεντρωθώ στις ιδέες μάρκετινγκ και να συνεχίσω να χτίζω την επιχείρησή μου».

Η γυναίκα των επιχειρήσεων μίλησε για το πώς το Facebook και το Instagram είναι χρήσιμα εργαλεία για την επέκταση της επιχείρησής της.

Είπε: «Δημοσιεύω προσφορές, αλλά και συμβουλές, έμπνευση, λόγους για κράτηση μέσω PTA.

«Ήμουν στην Κω για διακοπές και δημοσίευσα ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατά την επιστροφή μου, μιλώντας για τις εμπειρίες μου στο ταξίδι και στο θέρετρο.

«Δημοσιεύω τακτικά ενημερώσεις βίντεο στα κανάλια κοινωνικών μέσων για να δείξω ότι υπάρχει μια προσωπική πινελιά σε ό, τι κάνω. Σύντομα συμμετέχω σε ορισμένες τοπικές συναντήσεις δικτύωσης και οι υπάρχοντες πελάτες μου είναι καταπληκτικοί με παραπομπές, από στόμα σε στόμα και θετικές κριτικές για τις διαδικτυακές πλατφόρμες μου.

«Δεν είχα ιδέα ότι ξεκινούσα μια επιχείρηση σε ό, τι επρόκειτο να γίνει η πιο δύσκολη περίοδος που αντιμετώπισε ποτέ η ταξιδιωτική βιομηχανία, αλλά τα πάω καλά, και είμαι θετικός και ενθουσιασμένος για το πώς θα πάνε τα πράγματα στο μέλλον “

Επισκεφθείτε τη σελίδα Facebook Zoe Moss Personal Travel Agent για περισσότερες πληροφορίες.

.Source