Η μαμά που έχασε τη μνήμη σε συντριβή επανασυνδέεται με παιδιά 30 χρόνια αργότερα

Μια μητέρα επανενώθηκε με τα παιδιά της μετά από σχεδόν 30 χρόνια μετά από εκτεταμένη έρευνα αγνοουμένων.

Η Lee-Tracey Miley έφυγε από το Ηνωμένο Βασίλειο το 1991 για διακοπές στην Αίγυπτο, πριν ταξιδέψει στην Κύπρο όπου εμπλέκεται σε τροχαίο.

Μετά τη σύγκρουση, η κα Miley ήταν σε κώμα και δεν είχε καμία ανάμνηση της προηγούμενης ζωής της στο Bournemouth με τα δύο παιδιά της, που πίστευαν ότι είχε απλώς εξαφανιστεί, όταν ξύπνησε.

Στις 27 Δεκεμβρίου 2019, η κ. Miley αναφέρθηκε ότι έλειπε από τον γιο της, Craig Miley, δήλωσε πρόσφατα σε δελτίο τύπου η αστυνομία της Dorset.

Μπόρνμουθ, στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Μετά τη σύγκρουση, η κα Miley ήταν σε κώμα και δεν είχε καμία ανάμνηση της προηγούμενης ζωής της στο Bournemouth με τα δύο παιδιά της. Πηγή: Universal Images Group μέσω της Getty

Είπε στους αξιωματικούς ότι το ζευγάρι προσπάθησε να τον εντοπίσει όλα αυτά τα χρόνια, αλλά δεν είχε επιτυχία.

«Αναφέρθηκε ότι ο Lee-Tracey πήγε να ζήσει στην Κύπρο μετά την αποχώρησή του από το Μπόρνμουθ το 1991, αλλά υπήρχαν λίγες άλλες πληροφορίες γνωστές για τους ντετέκτιβ για να ξεκινήσουν τις έρευνές τους», ανέφερε η Dorset Police.

«Ασυνεπή σχόλια που είχαν ακούσει τα παιδιά με την πάροδο των ετών με αποτέλεσμα ο γιος να αναφέρει ότι έλειπε στην Αστυνομία της Ντόρσετ.

«Ξεκίνησε μια έρευνα με επικεφαλής ντετέκτιβ από την ομάδα της Έρευνας για το Έγκλημα της Αστυνομίας της Dorset (MCIT)».

Τον Ιανουάριο του 2020, για να προσδιοριστεί εάν η κα Miley ζούσε ακόμη στο Ηνωμένο Βασίλειο και έλαβε οφέλη, υποβλήθηκε αίτημα στο Υπουργείο Εργασίας και Συντάξεων.

Σιλουέτα των γονέων και της κόρης (5-6), κρατώντας τα χέρια στους αμμόλοφους.  Πηγή: AAP
Στις 27 Δεκεμβρίου 2019, η κ. Miley αναφέρθηκε ότι έλειπε από τον γιο της, Craig Miley, δήλωσε η Dorset Police. Πηγή: AAP

Ανακαλύφθηκε ότι η κα Miley ζούσε στο Λονδίνο το 2003.

Η Μητροπολιτική Αστυνομία στο Λονδίνο δεν μπόρεσε να βρει συνεργάτες της κας Miley, αλλά η έρευνα συνεχίστηκε και οι ντετέκτιβ κοίταξαν αν κατείχε διαβατήριο στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ένα διάλειμμα στην υπόθεση ήρθε τον Οκτώβριο του τρέχοντος έτους, όταν στη συνέχεια αποκαλύφθηκε ότι η κα Miley είχε υποβάλει αίτηση για βίζα για είσοδο στις ΗΠΑ τον Μάιο του 2004.

Οι αξιωματικοί έμαθαν έπειτα ότι υπήρχε πιθανότητα να ζει στην Αριζόνα, η οποία επιβεβαιώθηκε από την τοπική αστυνομία που βρήκε τη μαμά που έλειπε «ασφαλή και καλά».

Ο γιος της Miley ειδοποιήθηκε και έκτοτε έρχεται σε τακτική επαφή με τη μητέρα του, δήλωσε η αστυνομία.

Ο κ. Miley και η αδερφή του Christina Summons επαίνεσαν το έργο της αστυνομίας του Dorset.

«Το Dorset MCIT ήταν καταπληκτικό σε όλη τη διάρκεια», είπε ο κ. Miley.

Αστυνομία στο Λονδίνο.
Ανακαλύφθηκε ότι η κα Miley ζούσε στο Λονδίνο το 2003. Πηγή: Getty Images

«Τους ήρθα με μια πραγματική μέριμνα για την ευημερία της μητέρας μας που δεν είχε δει ούτε ακούσει εδώ και σχεδόν 30 χρόνια (ούτε καν ένα ίχνος).»

Η κα Summons είπε ότι ήταν ευγνώμων για την αστυνομία που εντοπίζει τη μητέρα της, καθώς τώρα τα δικά της παιδιά θα μπορούν να συναντήσουν τη γιαγιά τους.

Ο επιθεωρητής ντετέκτιβ Wayne Seymour του MCIT είπε ότι ήταν ικανοποιημένος από την έρευνα που οδήγησε σε μια επανένωση μιας οικογένειας.

«Αντιμετωπίσαμε πολλές προκλήσεις καθ ‘όλη τη διάρκεια, αλλά παραμείναμε αποφασισμένοι και βρήκαμε πάντα μια νέα γραμμή έρευνας για διερεύνηση, η οποία ευτυχώς οδήγησε στην εύρεση του Lee-Tracey», είπε.

Έχετε μια συμβουλή ιστορίας; ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: [email protected].

Μπορείτε επίσης να μας ακολουθήσετε Facebook, Ίνσταγκραμ και Κελάδημα και κατεβάστε την εφαρμογή Yahoo News από το App Store ή Google Play.

Source