Η μεγαλύτερη αλυσίδα ξενοδοχείων της TRNC Merit έκλεισε

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που απεικονίζονται στα τουρκοκυπριακά μέσα ενημέρωσης, το Merit Group, μία από τις μεγαλύτερες ξενοδοχειακές αλυσίδες στην ΤΔΒΚ, αποφάσισε να το κλείσει επ ‘αόριστον λόγω της συνεχιζόμενης οικονομικής αβεβαιότητας και αστάθειας.

Ο Γενικός Διευθυντής της Merit Aybars Kutluba σχολίασε: «Ο λόγος είναι ότι η οικονομία αγνοείται εντελώς στις αποφάσεις που λαμβάνονται».

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ MERIT HOTELS

Γνωρίζουμε στο κοινό

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας πανδημίας Covid-19, στο πλαίσιο των αποφάσεων που έλαβαν οι αρχές αγνοώντας εντελώς την οικονομία, κάναμε πληρωμές τόσο φόρων όσο και αγοράς, και προστατεύσαμε τους συναδέλφους μας στο βαθμό των δυνατοτήτων μας.

Ακόμη και οι 3ήμερες αφίξεις χωρίς καραντίνα, οι οποίες είχαν εφαρμοστεί στο παρελθόν, ήταν κίνητρα και σωτήρια στον τουριστικό τομέα.

Ωστόσο, από το σημείο που φτάσαμε σήμερα, λυπούμαστε που ανακοινώνουμε στο κοινό ότι αποφασίσαμε να κλείσουμε τα ξενοδοχεία MERIT, τη μεγαλύτερη αλυσίδα ξενοδοχείων της ΤΔΒΚ, έως ότου αρθεί η καραντίνα, λόγω της συνεχιζόμενης αστάθειας και αβεβαιότητας.

ΑΓΟΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Source