Η μεγαλύτερη εταιρεία υγειονομικής περίθαλψης βρίσκεται σε εξέλιξη. Ο πρόεδρος εμβολιάζεται σήμερα

Η μεγαλύτερη λειτουργία υγείας που πραγματοποιήθηκε ποτέ σε πλήρη εξέλιξη. Οι μαζικοί εμβολιασμοί κατά της νόσου Covid-19 ξεκίνησαν χθες και συνεχίζονται. Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης εμβολιάζεται σήμερα

Η μεγαλύτερη εταιρεία υγείας έλαβε χθες κρέας και αίμα. Μαζικοί εμβολιασμοί κατά του Covid-19 έχουν ξεκινήσει στην Κύπρο, η ελπίδα ότι η νέα χρονιά θα φέρει καλύτερες ημέρες αναβιώνει

Η αρχή έγινε χθες από τα γηροκομεία “Νοσοκομείο Αναφοράς”, όπου οι μεγαλύτερες μάχες κατά της επιδημίας έχουν διεξαχθεί τους τελευταίους εννέα μήνες.

Η Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας Χριστίνα Ίνακη, ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΚΥΠΥ Χρήστος Λοϊζίδης, ο Δρ. Χρήστος Κυπρίν, και 17 άλλες νοσοκόμες στο Γενικό Νοσοκομείο Αποκατάστασης εμβολιάστηκαν κατά του Covid-19 την Κυριακή.

Ερωτηθείς πώς ένιωσε περίπου μισή ώρα μετά τον εμβολιασμό, η Χριστίνα Γιαγιανάκη είπε: «Ήταν ξαφνικό γιατί η επιστημονική διευθύντρια του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου և ο ιατρικός διευθυντής του ΟΚΥΠΥ επέμεινε ότι έδωσα ένα καλό παράδειγμα եմ για εμβολιασμό. «Αισθάνομαι καλά», είπε, προτρέποντας «όλοι να αισθάνονται ασφαλείς για αυτό το εμβόλιο, το οποίο είναι καλό». “Όλοι πρέπει να εμβολιαστούν για τη δημόσια υγεία.”

Οι στιγμές κινούνταν κατά τους πρώτους εμβολιασμούς της Έγκωμης “Melatron” νοσοκόμα. Ο Andreas Raunas, 84, Panagiota Loizu Filatu, 88, director Ο διευθυντής ασύλου Atos Matsas, ήταν οι πρώτοι που έλαβαν το εμβόλιο στη Λευκωσία. «Εμβολιάζομαι, ώστε τα εγγόνια μου να έρθουν να με δουν», είπε ο Λοΐζου Φιλμκότου.

Πρόσφατα στο καταφύγιο «Παναγιά» για τους ηλικιωμένους στη Λεμεσό, ο Δρ. Ο Αναστάσιος Ίφτης, ιδιωτικός γιατρός σε γηροκομείο, έγινε ο πρώτος πολίτης της Κυπριακής Δημοκρατίας που έλαβε το εμβόλιο. “Είμαι απλώς χαρούμενος και αισιόδοξος. Σήμερα σηματοδοτεί την αρχή του τέλους της επιδημίας. “Εμπιστεύομαι την επιστήμη και την ιατρική · αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο με ενθάρρυνε να αγοράσω εμβόλια σήμερα”, ανέφερε η δήλωση. Αντς

Σήμερα ο Αναστασιάδης

Πριν από το τέλος, χθες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας περιέγραψε χθες ως ιστορική ημέρα, ο οποίος θα λάβει την πρώτη δόση του εμβολίου σήμερα στις 9.30 π.μ. στο Κέντρο Υγείας του Λάτσιο.

Δημοσίευσε στο Twitter ότι «το σκοτάδι δίνει το φως στο φως που μας δίνει η επιστημονική κοινότητα. Θα απαλλαγούμε από τον φόβο και την επιδημία μόνο όταν μπορούμε να προστατεύσουμε ολόκληρο τον πληθυσμό μας με ένα εμβόλιο. “

Η έναρξη των εμβολιασμών μας επιτρέπει να είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον, λέει το άρθρο του από τον Υπουργό Υγείας, Κωνσταντίνο Ιωάννου.

Source