Η Μελέτης Ηλίας είναι σοκαριστική. “Διάσημος σκηνοθέτης: … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Σε μια συνέντευξη, ο Μελέτης Ηλίας μίλησε για τις συγκλονιστικές ανακαλύψεις της ημέρας στον τομέα της ψυχαγωγίας κατά τη διάρκεια της πιο δύσκολης στιγμής του στο θέατρο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ celeb. Όλα τα νέα των διασημοτήτων στο Celebrity News Cyprus με ένα κλικ

Σε μια συνομιλία με τον SKAI, ο διάσημος ηθοποιός ανακάλυψε ότι ο διάσημος σκηνοθέτης τον προσβάλλει συνεχώς, μειώνοντάς τον κατά τις πρόβες, τονίζοντας ότι εκείνη τη στιγμή σκεφτόταν να φύγει από το μέρος λόγω του συμβάντος.

Δουλεύω στο θέατρο από το 2000. Και μου έχουν συμβεί δύσκολα περιστατικά, ακόμη και σε μια λίγο πιο περίεργη εποχή », είπε ο Μελέτης Ηλίας, αναφερόμενος στην πιο δύσκολη στιγμή του στο θέατρο.

Για παράδειγμα, τελειώνεις το σχολείο, πηγαίνεις στη δουλειά και βλέπεις έναν σκηνοθέτη που εκτιμάται από ολόκληρο τον κλάδο και από όλο το κοινό. Θεωρείται υψηλόβαθμος և αυτός ο σκηνοθέτης διαπιστώνει ότι είναι ένας από τους πιο δύσκολους συνεργάτες στη διαδικασία πρόβας. Για να σας κόψω, να σας καταραστεί, να σας βάλει σε μια δύσκολη κατάσταση. «Η ισορροπία είναι πολύ περίεργη», αποκάλυψε η ηθοποιός.

Σχολιάζοντας τον τρόπο με τον οποίο αντέδρασε στη συμπεριφορά του γνωστού σκηνοθέτη, είπε ότι «αυτό που με έκανε να αποφασίσω ήταν ότι σηκώθηκα και έφυγα».

«Δεν μπορούσα να το αντέξω και μάλιστα σκέφτηκα,« Αξίζει να γίνω ηθοποιός αν το περνούσα; » Ήθελα να τα παρατήσω “, κατέληξε ο Μελέτης Ηλίας.

https://www.youtube.com/watch?v=guKE_2Znd2E:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ.

Source