Η μεταδοτικότητα της παραλλαγής του ΗΒ αυξάνεται εκθετικά κάθε 10 ημέρες στις ΗΠΑ

πανό99

Σε μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στον ιστότοπο MedRxiv, η οποία περιλαμβάνει έρευνα για την επιστήμη της υγείας, B.1.1.7 παραλαγήΣύμφωνα με το SARS-COV-2, το οποίο εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο Γουχάν της Κίνας. ABDΑναφέρθηκε ότι είναι μεταξύ 35 και 45% πιο μεταδοτική.

Στη μελέτη, αναφέρθηκε ότι οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι το ποσοστό της παραλλαγής Β.1.1.7 αυξήθηκε κατά 0,8 τοις εκατό την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου και 4,2 τοις εκατό την τελευταία εβδομάδα του μήνα, ως αποτέλεσμα της ανάλυσης των δεδομένων που συλλέχθηκαν μέσω δοκιμών που πραγματοποιήθηκαν σε ολόκληρη τη χώρα τον περασμένο μήνα.

πανό134

Η μελέτη επισήμανε ότι τα ευρήματα δείχνουν ότι η νέα παραλλαγή του ιού εξαπλώνεται πολύ γρήγορα στη χώρα. “Δεδομένης της τρέχουσας πορείας του Β.1.1.7 στις ΗΠΑ, σχεδόν σίγουρα μπορούμε να πούμε ότι θα είναι το πιο κυρίαρχο είδη σε πολλές πολιτείες έως τον Μάρτιο του 2021. ” συμπεριλήφθηκε δήλωση.

Η μελέτη προειδοποίησε ότι εάν δεν ληφθούν επείγοντα μέτρα για τη δημόσια υγεία, ο νέος τύπος Kovid-19 θα μπορούσε να έχει καταστροφικές συνέπειες στην επιδημική ανάπτυξη και τους θανάτους στις ΗΠΑ μέσα σε λίγους μήνες.


Ημερομηνία ενημέρωσης: 09 Φεβρουαρίου 2021, 09:25

.Source