Η μεταφορά του Σζαλάι πυροδότησε μια συζήτηση στην ΤΔΒΚ

Νότιος του Φενέρμπαχτσε Ελληνική Κύπρος ομάδα Απόλλωνα Η μεταφορά του Attila Szalai από τη Λεμεσό προκάλεσε αντιπαραθέσεις στην Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου (ΤΔΒΚ).

Η μεταβίβαση του Ούγγρου αμυντικού από την Φενερμπαχτσέ Αττίλα Σζάλα, που έπαιξε για τον Απόλλωνα Λεμεσού, μία από τις ελληνοκυπριακές ομάδες, προκάλεσε αντιπαράθεση στην Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου. Ο πρώην πρωθυπουργός της Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου (ΤΔΒΚ) Ferdi Sabit Soyer και ο υπουργός Εξωτερικών Tahsin Ertuğruloğlu συζήτησαν στα κοινωνικά μέσα.

Ο Ferdi Sabit Soyer, σχετικά με τη μεταβίβαση του Fenerbahçe, “ο Fenerbahçe συμφώνησε για τον Ουγγρικό παίκτη του Apollo, Attila, να μεταφέρει. Ο μεγάλος Fenerli, ο οποίος αντιτάχθηκε στην αγορά ναρκωτικών από το νότο, δύο κρατικός, αντι-ομοσπονδιακός υπουργός Εξωτερικών Tahsin Ertuğruloğlu, τι θα έλεγε; Ας ρίξουμε μια βρυχηθμό. Η πραγματικότητα της ζωής τους αφήνει εκτός δρόμου έτσι “μοιράστηκε.

Ο Ertuğruloğlu είπε επίσης στον Σόιερ, “Έχετε γίνει αναπληρωτής, υπουργός, πρωθυπουργός του κράτους που δεν πιστεύετε. Διαβάζετε τον αναπληρωτή όρκο που δεν πιστεύετε, ορκίστηκε υποσχόμενος τιμή και τιμή για την υπεράσπιση του κράτους και της κυριαρχίας. Γιατί;” απάντησε.

(İHA)

Πηγή: Newshlas News Agency

.Source