Η μητέρα του Μικρού Γιάκοβοφ σπάζει καρδιές “Καλό … |: Δημοσιογράφος Κύπρος

Το μήνυμα της μητέρας του ατυχούς 11χρονου Γιακόβοφ Τριάρου, που έφυγε ξαφνικά (25/12) την ημέρα των Χριστουγέννων, σπάει τις καρδιές. Ο ατυχής 11χρονος έχασε τη συνείδησή του ενώ έπαιζε με άλλα παιδιά και όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν ζωντανό, πήγε σε ένα μεγάλο ταξίδι.

Στο κείμενό της, η ευτυχισμένη μητέρα λέει αντίο στον γιο της, στον «άγγελο» της με τις πιο εγκάρδιες λέξεις.

Πώς είναι το κείμενο;

“Το πέρασμά σου από τη γη ήταν σύντομο … αλλά το έκανες τόσο υπέροχα που άφησες το σημάδι σου παντού, με βρήκες μόνη.
Από τα πρώτα σας βήματα στο νηπιαγωγείο, πρέπει ακόμη να καταλάβετε τι πρέπει να κάνετε στη συνέχεια. Έχετε κάνει φίλους τα 3 χρόνια που έχετε κρατήσει έως ότου ο Θεός αποφάσισε να σας πάρει μακριά από την ημέρα των Χριστουγέννων, όταν οι άγγελοι τραγουδούν για τον νεογέννητο Χριστό. Ίσως επειδή οι άγγελοι έπρεπε να προστεθούν στη χορωδία τους. Σας φρόντιζε ο αγαπημένος σας δάσκαλος μουσικής Δημήτρης Πασχάλης, ο οποίος τώρα τραγουδά στο κέντρο του παραδείσου.

Η τάξη σας στο σχολείο είναι ζηλιάρης, εξαιρετικός μαθητής, επιμελής և, πρώτα απ ‘όλα, σωστά με τους φίλους σας teachers φίλους. Είναι πολύ αναστατωμένοι που θα χάνατε σχολικές παρελάσεις με υγιεινή, ελπίζοντας ότι μερικές φορές θα ήσαστε σημαιοφόρος, ώστε η γιαγιά σας να είναι περήφανη για εσάς από ψηλά. Μου λέγατε ότι ήσασταν οι πιο τυχεροί γιατί είχατε πάντα σπουδαίους δασκάλους κατά τη διάρκεια των σχολικών σας χρόνων. Και αυτή η μοίρα έφερε την αγαπητή σας δασκάλα Tula Mustaka-iolak να σας αποχαιρετήσει.

Από νεαρή ηλικία, ένας κολυμβητής στο θαλάσσιο κλαμπ “Κωσταντίας”, έχοντας πάντα ως μοντέλο τον υπέροχο ξάδερφό σας Γιακόβο – τον Αδάμο μας. Με ρωτούσες συνέχεια, Μαμά, πότε θα μπορέσω να κολυμπήσω σαν ξάδερφος μου στους Ολυμπιακούς Αγώνες; Και δοκίμασες κάθε μέρα …..

Αλλά δεν θα μπορούσατε να επιλέξετε το άθλημα που σας άρεσε περισσότερο. Θέλατε να κάνετε τα πάντα.

Δεν σας αρέσει πολύ το ENP. Κάθε φορά που φορούσατε τη φανέλα της ομάδας σας με το λογότυπο της ομάδας σας στο στήθος σας, θα μου πείτε ότι η καρδιά σας χτυπούσε διαφορετικά και σας κοροϊδεύαμε. Η ένωση των παππούδων είναι μια ιδέα που βρήκατε στην τελευταία σας συζήτηση όταν προσπαθούσε να σας πείσει ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι πλέον τόσο καθαρό.

Υπέροχο ποδόσφαιρο πάθους για σένα αγάπη μου. Ρουφάτε κάθε οδηγία των προπονητών σας σαν σφουγγάρι. Τους αγαπήσατε πάρα πολύ. Minas Tofas, ο οποίος έκανε τις πρώτες σας ποδοσφαιρικές κινήσεις μαζί, αλλά και τον Lefteris Eleftherios iasias, τον οποίο πάντα θαυμάζατε. Ξεχωρίσατε τον Louis Loizo Fabiano, του είπατε ότι θα τρέχετε και θα κολυμπήσετε μια μέρα. Αλλά η κρυφή αδυναμία σας είναι το μπάσκετ. Για να παρακολουθήσετε την αγαπημένη σας Ένωση από νεαρή ηλικία, ειδικά για να είστε περήφανοι για την επιτυχία των τελευταίων ετών. Ήμουν τόσο ενθουσιασμένος όταν ο Τρισόκακας Κ. Παναγιώτης σας έδωσε ένα από τα βραβεία κολύμβησης.
Η μητέρα σου, λες, μου έδωσε έναν μύθο.

Ήσουν διψασμένοι για τη ζωή, γιος … το απολαύσατε κάθε λεπτό με μεγάλη ένταση. Απολαμβάνετε τη συντροφιά ενηλίκων և νέων people πάντα βρίσκετε έναν τρόπο να επικοινωνείτε με όλους. Είχατε πολλές ανησυχίες και ευαισθησίες σαν να ήσασταν ενήλικες.
Μας κάνατε περήφανοι, γιος μου …

Μόνο η αγάπη, η καλοσύνη – ένα πραγματικό χαμόγελο για ολόκληρο τον κόσμο.

Και τώρα το μωρό μου, όλοι μας που σας αγαπάμε, τους γονείς σας, τους τόσο φροντισμένους αδελφούς σας, τις αδελφές σας, τους παππούδες σας, τους θείους σας, τα αγαπημένα σας ξαδέλφια, τους αμέτρητους φίλους σας καλούνται να ζήσουν χωρίς εσάς … αλλά όλοι έχουμε Δώσε μου εκατομμύρια λόγους իան υπέροχες στιγμές για να σε θυμάμαι με υπέροχες αναμνήσεις.
Ταιριάζω καλά τη γιόγκα μου …

Είμαι ευγνώμων στον Θεό που μου έδωσε ένα τόσο σπάνιο και χαρισματικό παιδί …
Αφήστε τη ζωή που έχετε ζήσει να φωτίσει την πορεία μας …
σε λατρεύω
Το μανόλα σου ….. »

Source