Η μη παρατηρημένη λειτουργία εμφανίστηκε στο iOS 14.5

Η Apple έφερε νέες δυνατότητες σε iPhone με iOS 14.5. Μεταξύ αυτών, υπάρχουν λειτουργίες όπως η ενεργοποίηση του iPhone χρησιμοποιώντας το Face ID με το Apple Watch, το Face ID που σας αναγνωρίζει καλύτερα όταν έχετε μάσκα στο πρόσωπό σας, υποστήριξη για έναν ελεγκτή νέας γενιάς. Υπάρχουν επίσης ανεξερεύνητες δυνατότητες στη νέα έκδοση iOS.

Το iOS 14.5 προσφέρει τη δυνατότητα αλλαγής της προεπιλεγμένης υπηρεσίας μουσικής

Ένας χρήστης που προεγκατέστησε το iOS 14.5 beta ανακάλυψε μια ωραία λειτουργία. Όποτε θέλετε να παίξετε ένα τραγούδι χρησιμοποιώντας το Siri, το Siri μπορεί να σας δώσει τη δυνατότητα να αλλάξετε την προεπιλεγμένη υπηρεσία μουσικής. Κανονικά, όταν ζητήσατε από τον Siri να παίξει μουσική, έπαιζε τραγούδια από την Apple Music ή στη συσκευή. Με το iOS 14.5, αυτό έχει αλλάξει. Τώρα, όταν ζητάτε από το Siri να παίξει ένα τραγούδι, θα σας ρωτήσει ποια υπηρεσία μουσικής θέλετε να χρησιμοποιήσετε.

Σύμφωνα με ένα στιγμιότυπο οθόνης που κοινοποιήθηκε στο Reddit, ο Siri ρωτά ποια εφαρμογή μουσικής θέλετε να χρησιμοποιήσετε στο iOS 14.5. Οι επιλογές περιλαμβάνουν εφαρμογές μουσικής που έχουν εγκατασταθεί και μετά την επιλογή μιας, το Siri θα αρχίσει να παίζει μουσική από αυτήν την εφαρμογή.

Η προεπιλεγμένη αντικατάσταση εφαρμογής ακολουθεί τη μετακίνηση για την αλλαγή των “προεπιλεγμένων εφαρμογών αλληλογραφίας και προγράμματος περιήγησης” ξεκινώντας από το iOS 14. Η Apple προσθέτει ένα νέο με iOS 14.5, επιτρέποντάς σας να αλλάξετε την προεπιλεγμένη εφαρμογή μουσικής. Στο μέλλον, αυτή η κίνηση μπορεί να μεγαλώσει και να επηρεάσει άλλες προεπιλεγμένες εφαρμογές.

.Source