Η μόνη διέξοδος μας είναι η αναγνώριση της Κριμαίας και της Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου

Ο Dogu Perinçek, πρόεδρος του κόμματος VATAN, δήλωσε σε δελτίο τύπου, «Κοιτάξτε, περιβάλλουμε αμερικανικές σημαίες και αμερικανικά βαρέλια.

Πρόεδρος του Κόμματος VATAN Ανατολικό Περίκσεκ, στο δελτίο τύπου του, «Κοιτάξτε, περιβάλλουμε αμερικανικές σημαίες και αμερικανικά βαρέλια. Έχουμε μόνο μία διέξοδο από εδώ. Βόρεια. Κύπρος τούρκικος Είναι η αναγνώριση της Τουρκικής Δημοκρατίας και της Κριμαίας και πάλι », είπε.

Ο πρόεδρος του κόμματος Vatan Dogu Perinçek, Επαρχιακό Κέντρο της Κωνσταντινούπολης “σε όλα τα μέτωπα για να καθορίσει τη σωστή στρατηγική για τις απειλές ασφαλείας που απευθύνονται στην Τουρκία” προέβη σε δήλωση Τύπου. Ο Ντόγκου Περίνσεκ, ο οποίος εξήγησε τις σωστές και λανθασμένες στρατηγικές με τα νομίσματα που έκανε, επέκρινε τις ουκρανικές πολιτικές δηλώνοντας ότι μας περιβάλλουν οι αμερικανικές σημαίες.

Doğu Perinçek “Πρέπει όλοι να απομνημονεύσουμε αυτόν τον χάρτη πολύ καλά. Το τουρκικό έθνος και η ανθρωπότητα πρέπει επίσης να δουν αυτόν τον χάρτη πολύ καλά. Κοιτάξτε, περιβάλλουμε από αμερικανικές σημαίες και αμερικανικά βαρέλια. Οι αμερικανικές βάσεις που ξεκινούν από την Αλεξανδρούπολη εδώ εκτείνονται μέχρι τη Λάρισα, Καβάλα, Θεσσαλονίκη, Κρήτη. Ηνωμένες πολιτείες ΑμερικήςΥπάρχει κάποια προσδοκία ότι η Τουρκία θα αλλάξει τη στρατηγική της για τη δημιουργία ενός δεύτερου ισραηλινού κράτους με το Ισραήλ με το όνομα Κουρδιστάν; Δεν υπάρχει τέτοια προσδοκία. Το επίκεντρο της στρατηγικής της Αμερικής για τη Μέση Ανατολή ή τη Δυτική Ασία είναι το σχέδιό της για την ίδρυση του Κουρδιστάν. Το λεγόμενο Κουρδιστάν. Είναι στην πραγματικότητα το δεύτερο ισραηλινό κράτος. Ναι, χτυπήθηκε σκληρά. Αυτό το σχέδιο είναι χαλασμένο αλλά εξακολουθεί να επικεντρώνεται εδώ. Μπορούμε να σπάσουμε αυτό το σχέδιο μόνο με τη συμμαχία της Ρωσίας. βασική αξία της επόμενης περιόδου των αναπτυξιακών απειλών θα μας σπάσει στη στρατηγική της Τουρκίας για την Τουρκία, το κλειδί είναι η συνεργασία με τη Ρωσία. Υπάρχουν τεράστιες δυνατότητες συνεργασίας με τη Ρωσία. Η Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου η αναγνώριση της ασφάλειας της Τουρκίας είναι το επίκεντρο σήμερα είναι τα πιο θεμελιώδη ζητήματα. Κράτος της Τουρκίας και Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου ένα ανεξάρτητο κράτος, εξέφρασαν την αποφασιστικότητά τους για το κράτος. Είμαστε λοιπόν ένα ανεξάρτητο κράτος. Η Ενωμένη Κύπρος είναι τώρα πίσω. Δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα. Αυτό το έχουν εντοπίσει. Λοιπόν, τότε θέτουμε την ακόλουθη ερώτηση. Εάν η Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου θα είναι ανεξάρτητη, τότε ποια κράτη θα αναγνωρίσουν την Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου; Υπάρχει δυνατότητα στις Ηνωμένες Πολιτείες να αναγνωρίσουν την Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου; Έχετε την Ελλάδα, έχετε τη Γαλλία, έχετε τη Γερμανία, έχετε χώρες του ΝΑΤΟ; Η απάντηση σε αυτές τις ερωτήσεις είναι πάντα αρνητική », είπε.

“Η ΚΡΙΜΕΑ ΚΑΙ Η ΒΟΡΕΙΑ ΚΥΠΡΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ” Η Κριμαία και η Βόρεια Κύπρος θα πρέπει να σας πει ότι η αναγνώριση της Τουρκικής Δημοκρατίας “, πηγαίνει στα χέρια της Κριμαίας Αμερικής, βλέπουμε ότι επιδείνωσε τις απειλές για την Τουρκία. Έχουμε εδώ τον μοναδικό τρόπο έξω. Η αναγνώριση της Τουρκικής Δημοκρατίας από τη Βόρεια Κύπρο και η Κριμαία αναγνωρίζεται επίσης με την Κύπρο. Θέλει να έχει. Το παιχνίδι έχει επίσης καθοριστεί με αυτόν τον τρόπο. Είναι τα αποτελέσματά μας που καθιερώνουν μια λανθασμένη στρατηγική για τη φροντίδα από το Κιρίλ μας είναι πολύ βαρύ. αυτή είναι η Αμερική για εμάς μια αίσθηση στραγγαλισμού που προσπαθεί να επεκτείνει το χέρι της από αυτόν να αναγνωρίσει μια ευκαιρία και να επιδεινώσει τις απειλές για την Τουρκία που δεν έχει άλλο νόημα », είπε.

– Κωνσταντινούπολη

Doğu Perinçek: η μόνη διέξοδος μας είναι η αναγνώριση της Κριμαίας και της Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου
Doğu Perinçek: η μόνη διέξοδος μας είναι η αναγνώριση της Κριμαίας και της Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου
Doğu Perinçek: η μόνη διέξοδος μας είναι η αναγνώριση της Κριμαίας και της Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου

Πηγή: Πρακτορείο ειδήσεων Demirören

.Source