“Η μόνη χώρα που απειλεί την ασφάλεια της Μεσογείου είναι η Ελλάδα”

Ο ηγέτης του MHP Μπαχτσέλι: “Η Μεσόγειος είναι η Ελλάδα που απειλεί τη μοναδική χώρα ασφαλείας” Πρόεδρος του Κόμματος του Εθνικιστικού Κινήματος Ντέλετ Μπατσέλι: (εντάσεις μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας)

Πρόεδρος MHP Μπαχτσέλι: “Η μόνη χώρα που απειλεί την ασφάλεια της Μεσογείου Ελλάδαείναι “

Devlet Bahçeli, Πρόεδρος του Κόμματος Εθνικιστικών Κινήσεων:

(Εντάσεις μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας) “Στο θέμα της ανακούφισης των αυξανόμενων εντάσεων. ΤουρκίαΔυστυχώς, δεν υπάρχει δεύτερη χώρα που έχει αναλάβει άλλες πρωτοβουλίες. “

“Το γαλλικό ερευνητικό πλοίο και το ελληνικό πολεμικό πλοίο συνοδείας του βίασαν την υφαλοκρηπίδα μας”

“Συγχαίρω τον Çavuşoğlu, ο οποίος έδωσε στον Dendias το μερίδιό του, δήλωσε τα όριά του και ενίσχυσε τις χαλαρές ρυθμίσεις”

“Όσο φαίνεται, η Ελλάδα δεν έχει μάθει ποτέ κανένα μάθημα από την ιστορία.”

“Η ελληνική κυβέρνηση δεν πρέπει να ξεχνά ότι η κακοποίηση των καταπιεσμένων δεν θα μείνει με κανέναν, αυτός ο λογαριασμός δεν θα μείνει για αύριο”

“Το τουρκικό έθνος είναι ικανό να σπάσει τα παιχνίδια”

ΑΓΚΥΡΑ – “Η μόνη χώρα που απειλεί την ασφάλεια της Μεσογείου είναι η Ελλάδα”, δήλωσε ο Ντέλετ Μπατσέλι, αρχηγός του Κόμματος Εθνικιστικών Κινήσεων.

Συνάντηση ομαδικής ομιλίας MHP, Γενικός Πρόεδρος του Κόμματος Ντέλετ Μπαχτσέλι, “ο κ. Dendias θα κατευθυνθεί προς το οποίο το μερίδιο του στόματος, συγχαίρω την έκθεση, το ποσοστό και οι χαλαρές ρυθμίσεις συμπιέζουν τον Cavusoglu,” μίλησε “από το κύρος και τη φήμη της Τουρκίας για τη σκιά της το μυαλό έχει χτυπήσει τον Έλληνα υπουργό σκληρού ροκ, δάχτυλα Λέγοντας να κουνήσει, ο Τούρκος έφαγε το πόδι του “.

“Δυστυχώς, μια δεύτερη επιχείρηση, εκτός από την αύξηση των εντάσεων στην Τουρκία, δεν χρειάζεται να επανασυνδεθεί με πρωτοβουλία χώρας”

Κήπος, “η Τουρκία έσπευσε από τη μία πλευρά τέσσερα σήμερα, πρέπει να κυκλωθεί. Η αυξανόμενη ένταση μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας, Στενό Κερτς Ο αποκλεισμός της Αζοφικής Θάλασσας από τα στρατιωτικά πλοία, ανέθεσε να εγκαταλείψει τη θέση του αμερικανικού πολεμικού πλοίου Μαύρης Θάλασσας που εισέρχεται στην Βρετανία είναι να επιβεβαιώσει ότι όλα τα είδη της υπόθεσης είναι ανοιχτά. Η Ρωσία, ενώ ήταν πολύ σοβαρή στρατιωτική συσσώρευση στα σύνορα με την Ουκρανία, η Κριμαία έχει επίσης αναπτύξει στρατεύματα, αναλαμβάνοντας άλλες εκτός από την Τουρκία όσον αφορά την αυξημένη ένταση στις πρωτοβουλίες ανακούφισης, τις επισημάνσεις, μια ενεργή εξωτερική πολιτική που ακολουθήθηκε δυστυχώς από μια δεύτερη χώρα “Η εξάπλωση ενός πιθανού πολέμου μεταξύ της Ουκρανίας και της Ρωσίας με την παρέμβαση άλλων μερών, και τελικά η ζωγραφική της Μαύρης Θάλασσας, που είναι η θάλασσα της ειρήνης και της ηρεμίας, στο αίμα, είναι αναμφίβολα καταστροφή.”

“Το γαλλικό ερευνητικό πλοίο και το ελληνικό πολεμικό πλοίο συνοδείας του βίασαν την υφαλοκρηπίδα μας”

Το στρεβλωμένο σχέδιο της Ελλάδας και ένα άσχημο σενάριο υπογραμμίζει ότι εντείνουν τις εκστρατείες κίνησης εντός του προέδρου MHP Μπαχέλι, «ο Βορράς βιώνουν τη Μεσόγειο στην Ελλάδα εντείνει το στραβό σχέδιο και οδηγεί την εκστρατεία με ένα άσχημο σενάριο. Η Ελλάδα κατά την επίσκεψη του Υπουργού Εξωτερικών Τουρκία Ένα δημοσιευμένο Navtex και ένα γαλλικό πλοίο αποστολής στα νοτιοανατολικά της Κρήτης και το σύντροφό του ελληνικό πολεμικό πλοίο βίασαν το ηπειρωτικό μας ράφι.

“Συγχαίρω τον Çavuşoğlu, ο οποίος έδωσε στον Dendias το μερίδιό του, δήλωσε τα όριά του και ενίσχυσε τις χαλαρές ρυθμίσεις”

Ο Έλληνας υπουργός Ντέντιας θα ξεκινήσει να χτυπήσει τον σκληρό βράχο της Τουρκίας που έφτιαξε τον Κήπο, “Έλληνας υπουργός Εξωτερικών του τούρκου υπουργού Εξωτερικών σε κοινή συνέντευξη Τύπου στο απελπιστικό να εκθέσει αβάσιμους, αγενείς και να μην ενδιαφέρεται εξ αποστάσεως για πραγματικές ενοχλητικές δηλώσεις ειδικά για την εξάλειψη της κρίσης στην Τουρκία συγχαίρω ειλικρινά τον Υπουργό Εξωτερικών μας, Mevlüt Çavuşoğlu, ο οποίος έδωσε το μερίδιό του στον Dsız Dendias, δήλωσε τα όριά του και σφίγγει τις χαλαρές ρυθμίσεις του. του μυαλού, λέω ότι τα δάχτυλα χαλκού τρώνε τούρκικο πόδι “, είπε.

“Η μόνη χώρα που απειλεί την ασφάλεια της Μεσογείου είναι η Ελλάδα”

Ο πρόεδρος της MHP Devlet Bahçeli συνέχισε την ομιλία του ως εξής:

“Προφανώς η Τουρκία σχεδιάζεται να είναι απασχολημένη στη Μεσόγειο. Σύμφωνα με εμάς, όπου ο στόχος είναι να διαταράξει τη σταθερή στάση μας για την ένταση της Ρωσίας και της Ουκρανίας, κάποιος θα προτιμήσει να προωθήσει την ισορροπία μας μεταξύ Ανατολής και Δύσης. ντύσιμο, αυτός είναι ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας που έρχεται στην Τουρκία με την πρόθεση να προκαλέσει ένα περιστατικό μπροστά από τη σκέψη που έχει πέσει αντιστρόφως ένα φτηνό παιχνίδι με διπλωματικές πρακτικές. Λοιπόν ο λέβητας είναι ανοιχτό λάκκο που είχε σκάψει και η τέφρα έχει ανατραπεί. απειλεί την ασφάλεια της μοναδικής μεσογειακής χώρας είναι η Ελλάδα. η εξασφάλισε τη συνθήκη για να αποστρατικοποιηθεί το 12 νησί της Ελλάδας, η οποία γέμισε το έτος με όπλα και στρατιώτες, είναι ένοχος και δειλός. Επιλέξτε τους δικούς σας αρχηγούς μουφτές της μουσουλμανικής τουρκικής Δυτικής Θράκης μειονότητα Είναι μεγάλη αδικία, τρομερή ανομία που στερούνται επαγγέλματος. Παραβιάζεται η Συνθήκη της Λωζάνης. “

“Όσο φαίνεται, η Ελλάδα δεν έχει μάθει ποτέ κανένα μάθημα από την ιστορία.”

Υπενθυμίζοντας τον τρόπο με τον οποίο οι Έλληνες στρατιώτες χύθηκαν στο Αιγαίο, ο Πρόεδρος του MHP Μπαχτσέλι είπε: «Κατά την επίσκεψή μας στη Δυτική Θράκη το 2012, οι συγγενείς μας που μας καλωσόρισαν με γενναιοδωρία και μας καλωσόρισαν με χαρά λέγοντας« καλώς ήλθατε στο σπίτι σας »δεν είναι ποτέ μόνοι, δεν είναι ποτέ αβοήθητοι, δεν παρακολουθούνται ποτέ. Όσο φαίνεται, η Ελλάδα δεν έχει μάθει ποτέ κανένα μάθημα από την ιστορία. Θα ήταν χρήσιμο για κάποιον να πει ένα προς ένα ότι θα κυνηγηθεί με ένα ραβδί. θα ήταν ο δικαστής. Η Ελλάδα εναντίον της Τουρκίας που προκαλεί τους στρατηγικούς λογαριασμούς της Μεσογείου και του Εύξεινου Πόντου είναι βάναυση ιμπεριαλιστική. Το βλέπουμε, το ξέρουμε “, είπε.

“Η ελληνική κυβέρνηση δεν πρέπει να ξεχνά ότι η κακοποίηση των καταπιεσμένων δεν θα μείνει με κανέναν, αυτός ο λογαριασμός δεν θα μείνει για αύριο”

Υπενθυμίζοντας ότι η Ελλάδα υπέγραψε μια συνολική αμυντική συμφωνία με το Ισραήλ, ο Μπαχτσέλι είπε: «Τις ίδιες ευλογημένες μέρες, η Ελλάδα υπέγραψε μια συνολική αμυντική συμφωνία με το Ισραήλ, σαν να αναγνωρίζει την τρομοκρατική εβραϊκή εποίκων που έχει μολύνει βίαια την Παλαιστίνη. Οι δυνάμεις επιβολής του νόμου της χώρας είναι τόσο σκληρό, απεχθές, βάρβαρο, που προσπαθούν να ρίξουν βενζίνη στους πρόσφυγες και να τους κάψουν. Ενώ το τουρκικό έθνος προστατεύει τα αθώα μωρά που χωρίζονται από τα σπίτια τους, τους άπορους και τους άπορους που δεν έχουν κανένα, με το πέπλο της συνείδησης και τρυφερή πινελιά, η όρεξη της Ελλάδας να βάλει φωτιά είναι με μια λέξη αναιμία, θα υποφέρει την αναγκαιότητα του αίματος και της φύσης του θα κάνει “είπε.

“Το τουρκικό έθνος είναι ικανό να σπάσει τα παιχνίδια”

Garden, “Η Τουρκία είναι αλλεργική στους κοινούς παρονομαστές, ενάντια στη συμμαχία μας που είναι εγκατεστημένη στην Ελλάδα στην Ανατολική Μεσόγειο, τη Νότια Κύπρο, το Ισραήλ και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα για να συναντηθούμε σε μια ειδική συνάντηση σε υπουργικό επίπεδο των εξωτερικών, δείχνει ότι ο πόλεμος αντιμετωπίζει το ενεργό κράτος “Τα τουρκικά έθνη αγωνίζονται για να σπάσει. Είναι σε θέση να συναντήσει τους καταπιεστές και τα πιόνια τους σε κάθε πεδίο και έδαφος”, είπε.

Πρόεδρος MHP Μπαχτσέλι: «Η μόνη χώρα που απειλεί την ασφάλεια της Μεσογείου είναι η Ελλάδα»
Πρόεδρος MHP Μπαχτσέλι: «Η μόνη χώρα που απειλεί την ασφάλεια της Μεσογείου είναι η Ελλάδα»
Πρόεδρος MHP Μπαχτσέλι: «Η μόνη χώρα που απειλεί την ασφάλεια της Μεσογείου είναι η Ελλάδα»

Πηγή: Newshlas News Agency / YUNUS EMRE KARTAL

.Source