Η νέα γενιά Mercedes-Benz S-Class στην Κύπρο

Λήψη ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΥΠΡΟΥ. ΕΔΩ Android για Android և ΕΔΩ για iOS

Η Mercedes-Benz δημιουργεί την επόμενη γενιά σύγχρονης κινητικότητας με καινοτομίες με επίκεντρο τον άνθρωπο. Η νέα Mercedes-Benz S-Class επαναπροσδιορίζει την κατηγορία πολυτελών αυτοκινήτων με μια σειρά καινοτομιών. Όχι μόνο γίνεται πιο έξυπνο, αλλά οδηγεί την εμπειρία του αυτοκινήτου σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Αρκετά ένα εξελιγμένο μοντέλο που εστιάζει σε ένα άτομο που μπορεί να νιώσει το πολυτελές σεντάν με όλες τις αισθήσεις του.

Η καινοτόμος τεχνολογία της θέτει νέα πρότυπα ασφάλειας և άνεση և διευκολύνει την οδήγηση χάρη στις έξυπνες λειτουργίες. Κάθε γενιά της ιστορικής S-Class έχει θέσει πρότυπα ασφαλείας στις αντίστοιχες εποχές τους. Οι καινοτόμες τεχνολογίες έχουν γίνει συχνά το νέο πρότυπο, όχι μόνο στη Mercedes-Benz, αλλά και σε ολόκληρο τον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Μεγαλύτερο εξωτερικό-εσωτερικό, ο ηγέτης της νέας γενιάς Mercedes Benz διατηρεί την εργοστασιακή ταυτότητα του σχεδιασμού. Οι ρέουσες γραμμές, σε συνδυασμό με τη δυναμική και ταυτόχρονα συναρπαστική απόδοση, σίγουρα δεν την αφήνουν απαρατήρητες. Αυτό διευκολύνεται από το μεγάλο πλέγμα στο μπροστινό μέρος, καθώς και από τις οπές αέρα στον προφυλακτήρα, τα νεύρα στο πλάι του πώματος και το σώμα.

Η νέα εσωτερική αρχιτεκτονική προσφέρει στους οδηγούς և επιβάτες ένα ευρύχωρο και ταυτόχρονα χαλαρωτικό περιβάλλον. Ο χώρος για τα καθίσματα του οδηγού έχει αυξηθεί κατά 38 mm, για τους πίσω επιβάτες έως και 23 mm, και ο χώρος των κεφαλών έως και 16 mm.

Η Εμπειρία Χρήστη Mercedes-Benz επόμενης γενιάς (MBUX) προσφέρει στους οδηγούς և οδηγούς καινοτόμες ευκαιρίες για συνεργασία και εξατομίκευση. Η καινοτόμος ψυχαγωγική πληροφόρηση συνδέεται τώρα με μια ποικιλία δεδομένων συστημάτων αισθητήρων οχημάτων.

Η νέα S-Class θέτει επίσης νέα πρότυπα ασφαλείας, καθώς είναι το πρώτο επιβατικό αυτοκίνητο της σειράς που έχει πίσω αερόσακους που προστατεύουν τους πίσω επιβάτες σε περίπτωση μετωπικής σύγκρουσης. Σε συνδυασμό με μια φουσκωτή ζώνη ασφαλείας, η S-Class θέτει έτσι νέα πρότυπα για την ασφάλεια των πίσω επιβατών. Ταυτόχρονα, η νέα S-Class αναβαθμίζει τη λειτουργία PRE-SAFE® Impulse Side. Η λειτουργία χρησιμοποιεί αισθητήρες ραντάρ για την ανίχνευση επικείμενων παρενεργειών և για πρώτη φορά, εκτός από τους πλευρικούς αερόσακους, χρησιμοποιεί την ανάρτηση E-ACTIVE BODY CONTROL για εκτροπή της πρόσκρουσης. Αυτό είναι ένα μόνο παράδειγμα μιας ολοκληρωμένης έννοιας ασφάλειας στην οποία ενσωματώνονται συστήματα ενεργητικής παθητικής ασφάλειας.

Αυτές και πολλές άλλες καινοτομίες υπογραμμίζουν τον ισχυρισμό της Mercedes-Benz ότι η S-Class είναι το καλύτερο αυτοκίνητο στον κόσμο. Είναι το πρώτο αυτοκίνητο παραγωγής που παράγεται σε μία από τις πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής αυτοκινήτων στον κόσμο, το Factory 56.

Η νέα S-Class παρουσιάζεται στην κυπριακή αγορά με μια πλήρη γκάμα τριών λίτρων βενζινοκινητήρων. Το εύρος βασίζεται στο S350d με 286 ίππους, ακολουθούμενο από το S400d με 330 ίππους. Στην κορυφή βρίσκεται ο βενζινοκινητήρας S500 με 435 ίππους. Όλοι οι κινητήρες προσφέρονται επίσης στην έκδοση S-Class με μακρύ μεταξόνιο, εκτός από το ότι προστίθεται ο βενζινοκινητήρας S450 με 367 ίππους.

Source