Η Νέα Ζηλανδία και η Αυστραλία λένε «γεια» για το νέο έτος

πανό99

Ο κόσμος αφήνει πίσω του ίσως την πιο δύσκολη χρονιά στην πρόσφατη ιστορία. Ελπίζοντας ότι η ζωή θα επιστρέψει στο φυσιολογικό το 2021, η Νέα Ζηλανδία εισήλθε στο νέο έτος.

Νέα Ζηλανδία, το νέο έτος με την Τουρκία στο χρόνο 14: 00 χαιρετίστηκε με πυροτεχνήματα. Η Αυστραλία ακολούθησε δύο ώρες αργότερα. Στη συνέχεια, οι ασιατικές χώρες, η Μέση Ανατολή και η Ευρώπη θα μπουν στο νέο έτος. Τέλος, χώρες στην αμερικανική ήπειρο θα συναντηθούν το 2021. Μπορείτε να ακολουθήσετε τους λογαριασμούς κοινωνικών μέσων και τον ιστότοπό μας για να παρακολουθήσετε τις χώρες και τους εορτασμούς που εισέρχονται στο νέο έτος.

Η Νέα Ζηλανδία, μια από τις πρώτες χώρες που εισήλθαν στη νέα χρονιά, καλωσόρισε το 2021 με μια επίδειξη πυροτεχνημάτων 500 λιβρών.

πανό134

Δεδομένου ότι η επιδημία τέθηκε υπό έλεγχο στη χώρα, η οποία έλαβε πολύ γρήγορα και δραστικά μέτρα για τον κορανοϊό, οι εορτασμοί της ήταν ίσως η πιο κοντινή χώρα με τους εορτασμούς των προηγούμενων ετών.

Αυστραλία

Στη Νέα Ζηλανδία ακολούθησε η γειτονική της Αυστραλία. Η Αυστραλία είπε «γεια» το 2021 με μια επίδειξη πυροτεχνημάτων στο Sydney Harbour στις 4 μ.μ. ΤΠΔ. Το Sydney Harbour Bridge, το οποίο ήταν μια συνάντηση 1 εκατομμυρίου ανθρώπων πέρυσι, έκλεισε φέτος λόγω της επιδημίας και αξιωματούχοι κάλεσαν το κοινό να μείνει στα σπίτια τους.


Ενημερώθηκε στις: 31 Δεκεμβρίου 2020, 16:23

Source