Η νίκη μετράει τώρα. |: ShootandGoal:

Αγχωτικό, αλλά όχι νίκη.

Ο Παναθηναϊκός άσκησε πίεση στην AEL, αλλά επικρατεί 2-0: στη λεωφόρο, ξεπερνώντας τα προβλήματά του καθώς αγωνίστηκε χωρίς τα έξι πιο ισχυρά «εργαλεία» του.

Carlitos (36 ‘) «« διέγραψε »τις απουσίες του αφού τα γκολ του Εμμανουηλίδη κράτησαν το αποτέλεσμα, βλέποντας τη συνέχεια του κυπέλλου μισά γεμάτη.

Εκτός από τον Ισπανό και τον 20χρονο, στο τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι βοήθησε επίσης να φέρει το “μηδέν” πίσω, ώστε το “τριφύλλι” να μπορέσει να φτάσει στον στόχο του.

Οι “Πράσινοι” έκαναν τη μισή δουλειά στο πρώτο μέρος, στο οποίο διέκριναν (χωρίς να εντυπωσιάσουν), και στο δεύτερο ξεπέρασαν την AEL, η οποία, ωστόσο, δεν κατάφερε να χρησιμοποιήσει τις λίγες αλλά καλές στιγμές.

Στο μυαλό του προπονητή. Με μερικές απουσίες, όπως αναμενόταν, ο Παναθηναϊκός παρατάχθηκε. Η Μπολόνια δεν είχε στη διάθεσή της την αγαρέτιδα Makeda Kurbelis, Mauricio, Vigiafanis, Sanchez և Zag. Ο Diudis ήταν στο τέλος, από αριστερά προς τα δεξιά της άμυνας, Juancar Juan, Puguras, Senkefeld և Molo. Στο κέντρο και πάλι βρίσκεται ο Βέλετ, ο οποίος είχε τον Αλεξανδρόπουλο δίπλα του, ο Ιωαννίδης στα αριστερά και ο Αϊτόρ στα δεξιά. Ο Αθανασακόπουλος ξεκίνησε μετά τον Κάρλιτο.

Με λιγότερα προβλήματα (μετά από λίγο) στο anis Tatsis. Έτσι, ο Μπαγκίτς ήταν στο γκολ, ο Μιχαήλ, ο Όσιχ, ο Ιζ Σίσιτς στην άμυνα, ο Φίλιπ, ο Σπάρβ, ο Μιλοσαβίλιτς, ο Κολομβίνος և Ο Νικόλας ήταν στο κέντρο και ο Ντουρμισάι ήταν δίπλα στον Πινακά.

Αγώνας:
Αρκετά αναγνωρίσιμο, ανεξάρτητα από το πόσο υπερβολικό φαινόταν, ήταν ένα παιχνίδι σε σημαντικό μέρος του πρώτου ημιχρόνου. Σε σχεδόν πέντε λεπτά, ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να προθερμανθεί με δύο τελικούς (κάτι που δεν ενοχλούσε τον Μπαγκίκ), αλλά χρειάστηκε χρόνος για να βρει τη βάση. Και πάλι επηρεάζεται από τις πολλές και απουσίες του. Η AEL διατήρησε μια στάση αναμονής και αναμονής, τότε ήταν καλά εδραιωμένη, προσπαθώντας να προκαλέσει ζημιά μέσω της έμπνευσης των Colombino, Pinaca και Durmisa. Στο δεύτερο μισό του παιχνιδιού, το παιχνίδι κέρδισε έναν διαφορετικό ρυθμό, τα “πράσινα” άρχισαν να ανεβαίνουν, παίρνοντας πράγματα από περισσότερους παίκτες όσον αφορά τη δημιουργία.

Ο Μώλος, ο οποίος σημείωσε ικανοποιητική πρόοδο, ώθησε επιθετικά τους γηπεδούχους, ξεκινώντας τόσο το γκολ όσο και τον καλύτερο γύρο (μέχρι 1-0) από τα πόδια του Γάλλου στο πρώτο ημίχρονο. Επειδή ο Aitor χτύπησε τον Bagic με το κεφάλι του στο 23ο λεπτό, αν και είχε χρόνο για καλύτερο. Το παιχνίδι που έληξε στις 30 ήταν διαφορετικό. Ο Ιωαννίδης πήρε σφήνα στην άμυνα των φιλοξενούμενων και, αντίθετα, έδωσε ένα πλεονέκτημα στον Carlitos, ο οποίος σκόραρε από κοντά. Οι καλύτερες προσπάθειες του Purple (24 ‘) θεωρούνται ανεκπλήρωτες μετά την ανύψωση της σημαίας στη σειρά του Michael μετά τη σειρά του Sparv, όταν ο Puguras κυνηγούσε σχεδόν τη γραμμή.

Η ταινία της συνάντησης στο δεύτερο μέρος ήταν διαφορετική. Η AEL το αντιτάχθηκε σίγουρα με μια διαφορετική φιλοσοφία. Αφού έφερε ένα σκορ 1-0 στην πλάτη του և μετά από έναν βαθμό (κυρίως μετά το δεύτερο ημίχρονο) ήταν αυτός που είχε την μπάλα ություն ություն πρωτοβουλία να κινηθεί. Χάνοντας μια μεγάλη ευκαιρία με τον Κολομβίνο στο 57ο λεπτό, άρχισε να το πιστεύει ακόμη περισσότερο, πήγε ακόμη πιο μακριά, εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι το “τριφύλλι” του έδωσε λίγα μέτρα και μεγάλο θάρρος.

Source