Η νοσοκόμα εραστής ζώων ταξιδεύει μίλια κάθε μέρα για να ταΐζει αδέσποτα ζώα

Ζει στην περιοχή Gebze του Kocaeli Νοσοκόμα Rukiye Toptaş Evcimκαλύπτοντας μίλια κάθε μέρα φέρνοντας τρόφιμα σε αδέσποτα ζώα.

Το Evcim, που εργάζεται στο κρατικό νοσοκομείο Gebze Fatih, κατοικούσε στην περιοχή Yenikent, άρχισε να ταΐζει ζώα του δρόμου πριν από 2 χρόνια.

Ο Evcim τρέφεται με σκύλους κάθε μέρα πηγαίνοντας στην τοποθεσία Beylikdağı, 10 χιλιόμετρα από το σπίτι του, με υπολείμματα από το νοσοκομείο στο οποίο εργάζεται και φαγητό που αγόρασε με τα δικά του μέσα.

“Όλοι πρέπει να είναι ευαίσθητοι σε αδέσποτα ζώα”

Ο Rukiye Toptaş Evcim είπε στο Anadolu Agency (AA) ότι όλοι πρέπει να είναι ευαίσθητοι στα ζώα του δρόμου και ότι τα αδέσποτα ζώα δεν μπορούν να βρουν τροφή, ειδικά σε αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Εξηγώντας ότι ο νεογέννητος σκύλος, ο οποίος καταστράφηκε ως αποτέλεσμα τροχαίου ατυχήματος, φρόντισε επίσης τα κουτάβια του, ο Evcim είπε, “προσκολλήθηκα σε αυτή τη δουλειά, ώστε τα κουτάβια να μην πεθαίνουν αναζητώντας φαγητό όπως οι μητέρες τους. Προσπαθήσαμε να κάνουμε ένα μέρος με τους φίλους μου για να προστατεύσουμε τα κουτάβια από το κρύο. ” μίλησε.

Επισημαίνοντας ότι τα ζώα του δρόμου είναι απροστάτευτα, “Τα αδέσποτα ζώα δυσκολεύονται να βρουν φαγητό όταν βρίσκονται στην πλαγιά του βουνού. Προσπαθώ να τα ταΐσω όσο περισσότερο μπορώ. Το κάνω αυτό με χαρά.” είπε.

Δηλώνοντας ότι έχει αναλάβει ένα κουραστικό και επίπονο έργο, ο Evcim δήλωσε ότι αξίζει τον κόπο να τρέφουμε αδέσποτα ζώα και ότι θα συνεχίσει να το κάνει αυτό όσο το επιτρέπουν οι ευκαιρίες.

Ο Evcim πρόσθεσε ότι τα ζώα που χρειάζονται φροντίδα και τραυματισμοί αντιμετωπίστηκαν με την υποστήριξη του Δήμου Gebze.

.Source