“Η οικογένεια του Καραϊβάζ δεν είχε ιδέα, ο γιος τους πλησίασε … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Η σύζυγος και ο γιος του George Vor Karayvaz ζουν μια ακατανόητη τραγωδία από χθες το απόγευμα. Ο δημοσιογράφος πέθανε από μια σφαίρα που πυροβολήθηκε από αδίστακτους δολοφόνους που τον ενέδρα κοντά στο σπίτι του στον Άλιμο.

Ο Πέτρος Καρσιώτης, στενός φίλος του George Vor Karayvaz, ο νονός του παιδιού του, μίλησε στην Alpha για τις εφιαλτικές στιγμές μετά τον βάναυσο φόνο.

«Βαπτίστηκα το παιδί της, είναι τώρα 21 ετών. Ένα χρυσό παιδί με σοφό μυαλό, έναν οδηγό που μου έδωσε επίσης συμβουλές. Έχει μια ξεκάθαρη ιδέα, μια διαφορετική προσέγγιση. Σπουδάζει στο Πολυτεχνείο.

Το παιδί, η μητέρα, ήταν στο σπίτι, περίμεναν τον πατέρα χθες το απόγευμα, δεν συνειδητοποίησαν, τη μόνη ελπίδα που είχε όταν άκουσε ότι κάτι είχε συμβεί σε έναν άνδρα, πλησίασε την αστυνομία για να δει τα ρούχα του. ντυμένος, ήλπιζε ότι δεν ήταν ο πατέρας του. Ήλπιζε να μην δει τα ρούχα του πατέρα του. Η αστυνομία έκανε ό, τι καλύτερο για να μην τον δει τότε. «Ήταν ανέμελοι, wife η σύζυγός του իմ ο Δημήτρης, το παιδί, ήταν στο διαμέρισμα, τον περίμεναν, όπως κάνουν κάθε μέρα μετά την τηλεοπτική εκπομπή», αποκάλυψε ο Πέτρος Καρσιώτης.

Παρασκευή στις 2 μ.μ. Ήταν το 15ο όταν ο Τζορτζ Καραϊβάζ έφτασε στο σπίτι του στην οδό Αννίνου στον Άλιμο με αυτοκίνητο. Μόλις σταθμεύτηκε, βγήκε από το αυτοκίνητό του, σταθμεύτηκε λίγα μέτρα από το σπίτι, και αφού κατέβηκε, τον πλησίασαν δύο άτομα που κάθονταν σε μια μικρή σκοτεινή μοτοσικλέτα. Τότε ο επιβάτης κατέβηκε από τη μοτοσικλέτα και άρχισε να πυροβολεί τον δημοσιογράφο.

Επτά από τις σφαίρες βρέθηκαν στο κεφάλι και στο στήθος ενός διακεκριμένου αστυνομικού, ενώ μάρτυρες δήλωσαν ότι ο δράστης του πυροβόλησε έναν πυροβολισμό για να τον πείσει για το φρικτό έργο του. Η σκηνή του εγκλήματος δεν ξεπέρασε τα 30 δευτερόλεπτα προτού οι εγκληματίες εξέπληξαν το θύμα τους, καθώς τον πλησίασαν πολύ γρήγορα.

Πηγή: in.gr

Source