Η ΟΚΥΠΥ αρνείται τους «πυροβολισμούς» κρατικών ιατρών. “Φανταστείτε τους από τους μηχανικούς θεούς, τους πιο παντογνώστες”

Το OKYPY ανταποκρίνεται στο ΠΑΣΥΚΙ με σκληρή γλώσσα. Μιλάει για «συνδικαλιστικές εντολές» միջոցով που ανταποκρίνονται στην κριτική του ΠΑΣΥΚΙ για τη διαχείριση της επιδημίας μέσω επιστολής.

Χαρακτηρίζοντας τους ισχυρισμούς του ΠΑΣΥΚΙ ως ανακριβείς και ανύπαρκτους, ο Κρατικός Οργανισμός Υγείας απαντά με επιστολή σε κρατικούς ιατρούς, αναφέροντας τις καθημερινές, υπεράνθρωπες προσπάθειες της επιδημίας.

Η ΟΚΥΠΥ απαντά στέλνοντας μια επιστολή που αναφέρει, σύμφωνα με τους Cyprus Times, τις απαράδεκτες κατηγορίες και χειρισμούς σχετικά με τους «μηχανικούς θεούς, τους πιο γνώστες».

Πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι το ΠΑΣΥΚΙ στη δήλωσή του μίλησε για την αμέλεια του ΟΚΥΠΥ կառավարման αυτοσχεδιασμό στη διαχείριση των επιδημιών. Συγκεκριμένα, κυβερνητικοί γιατροί δήλωσαν σε δήλωση ότι η αδυναμία του ΟΚΥΠΥ να προσλάβει γιατρούς σε άλλες κλινικές του ΤΑΕΠ, καθώς οι κενές θέσεις είναι τέτοιες που συχνά αποτυγχάνουν, πιθανότατα δεν θα είναι ποτέ σε θέση να καλύψουν τον απαιτούμενο χρόνο. σε δημόσια νοσοκομεία, τα οποία θα διασφαλίζουν την ποιότητα και την ασφάλεια των παρεχόμενων ιατρικών υπηρεσιών. “

Σύμφωνα με τους γιατρούς, «παρατηρούμε έλλειψη εμπειρίας για την κάλυψη του ελλιπούς προσωπικού λόγω παραιτήσεων πολλών έμπειρων γιατρών από το ΤΑΕΠ, με την πρόσληψη εξειδικευμένων γιατρών». Σύμφωνα με το ΠΑΣΥΚΙ, αυτή η δράση είναι “μια αγενής, εξαιρετικά επικίνδυνη συμφωνία, η οποία κλονίζει την εμπιστοσύνη των πολιτών στο TAEP των κρατικών νοσοκομείων, τους κάνει να σκέφτονται άλλα πράγματα.”

Ανακρίβειες ող Ανύπαρκτοι ισχυρισμοί

Απαντώντας στους «πυροβολισμούς» της Κρατικής Οργάνωσης Ιατρών, η ΟΚΥΠΥ, μεταξύ άλλων, έγραψε σε επιστολή απάντησης ότι «η δήλωσή σας περιέχει πολλές ανακρίβειες, ανύπαρκτες κατηγορίες, στρεβλώνει την πραγματικότητα των υπεράνθρωπων προσπαθειών του Οργανισμού για την αντιμετώπιση της Επιδημίας». «Όσοι από εμάς αγωνιζόμαστε μέρα και νύχτα επηρεάζουν τη φήμη του οργανισμού».

“Στο θέμα της συμμετοχής παθολογικών κλινικών, ο G.N. Λευκωσία covid-19 μονάδα κατά τη διάρκεια της λειτουργίας (μία κλήση σε κάθε γιατρό κάθε τρεις μήνες) λαμβάνοντας υπόψη όλες τις παραμέτρους που καθορίσατε. Υπήρξε πλήρης διαβούλευση και προθυμία από τους διευθυντές της κλινικής παρακολούθησης, οπότε δεν υπάρχει λόγος για περαιτέρω συζήτηση. “

«Προσευχήσου να είναι μηχανικοί θεοί», λέει ο OKYPY om

Η επιστολή συνεχίζει να λέει ότι «Όσον αφορά το σύστημα δημόσιας υγείας, η σωστή και αποτελεσματική διαχείριση της επιδημίας οφείλεται κυρίως στον σωστό σχεδιασμό και το πρόγραμμα στην καθημερινή ρουτίνα, καθώς και στις υπεράνθρωπες προσπάθειες των επαγγελματιών υγείας». στάση և οι ενέργειές της ακυρώνουν συνεχώς το έργο τους, ταυτόχρονα προσποιούνται ότι είναι μηχανικοί θεοί, παντογνώστες. “

Παρόλο που γνωρίζετε τον σχεδιασμό του OKYPY πριν από πολλούς μήνες, για λόγους εντύπωσης ή για άλλους άγνωστους λόγους, υποβάλλετε αβάσιμες καταγγελίες που δεν είναι έγκυρες, τονίζει ο Οργανισμός.

Τονίζεται ότι «ο ισχυρισμός σας ότι ο ΟΚΚ ΟΚΥ ανάγκασε την κυβέρνηση να συνεχίσει το Κλείδωμα είναι απαράδεκτο» είναι ανήθικο στο επάγγελμά σας.

“Από όσα έχετε γράψει, φαίνεται ότι δεν παρακολουθείτε τις εξελίξεις στη χώρα μας, τα επιδημιολογικά δεδομένα, ούτε καταλαβαίνετε τι πραγματικά συμβαίνει για την εξέλιξη της επιδημίας, ούτε τι συμβαίνει στα δημόσια νοσοκομεία.”

Για άλλη μια φορά, σας επισημαίνουμε, καθώς η επιστολή καταλήγει στο συμπέρασμα ότι πρέπει να σταματήσετε να παρεμβαίνετε στη διαχείριση των νοσοκομείων του Οργανισμού, δίνοντάς του στους γιατρούς του οργανισμού με εντολή συνδικαλιστικών οργανώσεων, μια δύναμη που δεν σας ανήκει και θα παραμείνει πιστή στη συνδικαλιστική σας λειτουργία. ,

Source