Η ομάδα ακτινοβολίας βρήκε το άτομο με θετικό τεστ κοροναϊού σε halay

Τα ενδιαφέροντα γεγονότα που βίωσαν οι κινηματογραφικές ομάδες που αγωνίζονται με την επιδημία στην πρωτεύουσα, ενώ εντοπίζουν τον κοραναϊό, εξέπληξαν. Σύμφωνα με τη Διεύθυνση Υγείας της Επαρχίας Altındağ δεσμός η ομάδα σου Δοκιμή PCR Ήταν αποφασισμένο ότι όταν το θετικό άτομο πήγε στο σπίτι του για παρέμβαση, συνάντησε έναν γάμο στο δρόμο και το εν λόγω άτομο ήταν στο χαλάι.

Ο Emre Yoldaş, ένας οδοντίατρος στην ομάδα γεμίσματος, εξήγησε αυτήν την κατάσταση που είδαν και είπε: «Είχαμε γάμους το καλοκαίρι, είχαμε χέντες νύχτες. Απαγορεύτηκαν εσωτερικά περιβάλλοντα, αλλά οι πολίτες μας συμμετείχαν σε γάμους στο δρόμο. Ψάξαμε επίσης το άτομο που πήγαμε στα γυρίσματα, υπάρχει γάμος στο δρόμο. Αντιμετωπίζαμε ερωτήματα όπως «σε ποιον, ποιον ψάχνετε;» Προστατεύουμε την ταυτότητα του ατόμου όσο το δυνατόν περισσότερο όσον αφορά την ιδιωτικότητα των ασθενών · αλλά σε περίπτωση που δεν μπορούμε να φτάσουμε, λαμβάνουμε πληροφορίες από τους γείτονές τους, από τους συγγενείς τους. Εκείνη τη στιγμή, συναντήσαμε έναν από τους γείτονές του. Φυσικά, ήμασταν έκπληκτοι. Παρεμβαίναμε αμέσως με τον κατάλληλο τρόπο “, είπε.

«Ο θείος επαφών προερχόταν από το τζαμί»

Ο σύντροφος, που τους τηλεφώνησε ξανά στο τηλέφωνο και είπε ότι ήταν σε επαφή, δεν αισθάνθηκε καλά, και όταν πήγαν στο σπίτι του ατόμου που είπε ότι ήταν κακός, δεν μπορούσαν να βρουν κανέναν. “Πήγαμε στο σπίτι του θείου μας, δεν μπορούσαμε να βρούμε κανέναν όταν χτυπήσαμε το κουδούνι. Ένας θείος ήρθε σε εμάς όταν φύγαμε από το διαμέρισμα. «Ήταν το άτομο που αναζητούσαμε ενώ ρωτούσαμε.» Ο θείος πήρε το χαλί προσευχής του εκείνη τη στιγμή και πήγε στην προσευχή. Υπάρχουν τέτοιες περιπτώσεις.

«Υπάρχουν εκείνοι που σκέφτονται σαν μάρκες»

Ο σύντροφος, επισημαίνοντας ότι οι πολίτες έχουν διαφορετικές προσεγγίσεις, είπε: “Έχουμε πολίτες που μας καλωσορίζουν πολύ καλά. Ευτυχώς, η παρουσία σας είναι αρκετή για εμάς, μας δίνετε δύναμη.” Υπάρχουν πολίτες που μας τιμούν λέγοντας, “Αλλά μερικές φορές πηγαίνουμε νωρίς καθώς και στην κοινωνία.” Έχουμε πολίτες που δεν βλέπουν την ασθένεια ως έναν κανονικό ιό, την βλέπουν ως μια ετικέτα που είναι πιο μόνιμη και βλαβερή για την κοινωνία, υπάρχουν πολίτες που σκέφτονται σαν «ετικέτα». «Έχετε έρθει στο διαμέρισμα · αλλά αν ο υποκείμενος γείτονας ακούει τι», «εμείς “Δεν μπορούμε να κοιτάξουμε ξανά στον κόσμο.” .

.Source