Η ομάδα του ΠΟΥ στο Wuhan ολοκλήρωσε τη δουλειά τους: “Δεν μπορέσαμε να βρούμε την πηγή”

ΚορωνοϊόςΗ αντιπροσωπεία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), η οποία πήγε στο Γουχάν της Κίνας για να βρει την πηγή, πραγματοποίησε συνέντευξη τύπου μετά την ολοκλήρωση των εξετάσεών τους.

Η αντιπροσωπεία εξήγησε ότι δεν μπορούσαν να φτάσουν σε ένα ζώο ως πηγή της επιδημίας και ότι τα νέα ευρήματα που απέκτησαν δεν άλλαξαν την εικόνα σε μεγάλο βαθμό.

ΟΧΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΕΠΟΥΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΣΤΟ ΚΟΡΩΝ

Νέος τύπος ΚορωνοϊόςΗ ομάδα του ΠΟΥ, η οποία διεξάγει έρευνα για εβδομάδες στο Γουχάν, η οποία θεωρείται το μέρος όπου βγήκε η φήμη, ΚορωνοϊόςΔηλώνοντας ότι δεν υπάρχουν στοιχεία που να μολύνουν ανθρώπους, εξήγησε: “Δεν υπάρχουν στοιχεία ότι ο Kovid-19 βρισκόταν στο Γουχάν πριν από τον Δεκέμβριο του 2019”.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΨΗΛΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΔΙΑΡΡΟΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

Αξιωματούχοι του ΠΟΥ δήλωσαν ότι ο ιός μπορεί να εμφανίστηκε σε άλλα μέρη της Κίνας πριν από το Γουχάν. Αξιωματούχοι, από την άλλη πλευρά, σημείωσαν ότι ο ιός είναι πιθανό να έχει διαρρεύσει από το εργαστήριο.

ΠΡΩΤΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΣΤΟ WUHAN

Κόσμος, Κορωνοϊός Ενημερώθηκε για πρώτη φορά για το ξέσπασμα στις 31 Δεκεμβρίου 2019, όταν ανέφερε στον ΠΟΥ ότι “μυστηριώδης αναπνευστική ασθένεια άγνωστης προέλευσης” εμφανίστηκε στην πόλη Wuhan της επαρχίας Hubey.

Η ασθένεια πρωτοεμφανίστηκε σε άτομα που επισκέφτηκαν την αγορά τροφίμων θαλασσινών στο Γουχάν και ο πρώτος ασθενής εισήχθη στο νοσοκομείο στις 17 Νοεμβρίου με το παράπονο «αναπνευστικής ασθένειας» του οποίου η αιτία ήταν άγνωστη.

Ένα βήτα που βρίσκεται σε νυχτερίδες για την ασθένεια που προκαλεί φλεγμονή των πνευμόνων Κορωνοϊόςέναν προηγουμένως άγνωστο τύπο Κορωνοϊόςκατανοήθηκε ότι ήταν η αιτία.

.Source