Η ομάδα του Rider Model United Nation κερδίζει κορυφαία βραβεία – The Rider News

Από τον Hailey Hensley

Η ομάδα του Μοντέλου Ηνωμένων Εθνών του Rider University (MUN) έπαιρνε πολλά βραβεία στο ετήσιο συνέδριό τους, συμπεριλαμβανομένου του εξαιρετικού βραβείου αντιπροσωπείας και ενός βραβείου εξαιρετικής θέσης.

Το ετήσιο συνέδριο πραγματοποιείται συνήθως στη Νέα Υόρκη, αλλά πραγματοποιήθηκε σχεδόν φέτος. Η ομάδα εκπροσώπησε την Κυπριακή Δημοκρατία σε διάφορες επιτροπές του ΟΗΕ καθώς και στη Νορβηγία στο Συμβούλιο Ασφαλείας.

Ο επικεφαλής εκπρόσωπος και ο ανώτερος κύριος πολιτικών επιστημών Griffin Carnegie μίλησαν για τις εμπειρίες του ως ηγέτης της ομάδας φέτος.

«Όταν εκλέχθηκα στη θέση, ήξερα ότι θα αφιερώνα ένα χρόνο από τον χρόνο μου για την προετοιμασία μιας ομάδας για μία μόνο εβδομάδα εργασίας. Το να μάθεις πώς να είσαι αντιπρόσωπος και η διδασκαλία μιας ομάδας να είναι εκπρόσωποι ήταν δύο πολύ ξεχωριστές εμπειρίες », είπε. «Είμαι περήφανος για κάθε μέλος της ομάδας που δημιουργήσαμε φέτος και ότι είχα την ευκαιρία να εκπαιδεύσω την επόμενη γενιά αντιπροσώπων. Αντιμετωπίζω νέες προκλήσεις που δεν είχε δει ο επικεφαλής εκπρόσωπος και έχω ακόμα τα ίδια αισθήματα υπερηφάνειας για την ομάδα μου με την οποία μπορεί να σχετίζεται με κάθε επικεφαλής εκπρόσωπος. “

Ο μεγιστάνας της πολιτικής επιστήμης της Sophomore και ο εκπρόσωπος του MUN Maheen Mumtaz τόνισαν το γεγονός ότι πιστεύει ότι το MUN μπορεί να βοηθήσει στη μοντελοποίηση των αλλαγών που πολλοί νέοι θα ήθελαν να δουν στον κόσμο.

Ο Mumtaz είπε: «Μου άρεσε πολύ να συνεργάζομαι με μερικά από τα πιο ταλαντούχα άτομα με κίνητρα από όλο τον κόσμο για να βρω αποτελεσματικές λύσεις σε σημαντικά θέματα. Ήταν μια πραγματικά ενδυναμωτική εμπειρία που μου έδειξε τις δυνατότητες της γενιάς μας να αντιμετωπίσουμε μερικά από τα πιο πιεστικά ζητήματα. “

Ο κύριος πολιτικών επιστημών του Sophomore Andrew Bernstein υπηρέτησε ως εκπρόσωπος του MUN και διευκρίνισε ότι παρά την αγάπη του για τον διαγωνισμό, υπάρχουν σίγουρα αγχωτικά μέρη.

Ο Bernstein είπε: «Νομίζω ότι το πιο αγχωτικό πράγμα για το Model UN είναι το γεγονός ότι όλη η δουλειά κατά τη διάρκεια του εξαμήνου δημιουργεί ένα συνέδριο μιας εβδομάδας. Άρα δεν είναι σαν ένα κανονικό μάθημα όπου μπορείτε πάντα να επιστρέψετε μετά από μια κακή εξέταση, εάν δεν είστε προετοιμασμένοι για το συνέδριο, ολόκληρη η ομάδα υποφέρει. Κάθε εβδομάδα έχει τα δικά της καθήκοντα και η κυριαρχία κάθε εβδομάδας είναι απαραίτητη για την επιτυχία στο συνέδριο στο τέλος του έτους. “

Η ομάδα του Rider έχει λάβει σταθερά βραβεία και βραβεία από το εθνικό συνέδριο, με πολλά συνεχόμενα χρόνια να κερδίζει εξαιρετική αντιπροσωπεία.

Διαφήμιση.

Ο Carnegie διευκρίνισε ότι το πρόγραμμα MUN στο Rider αναζητά υποψηφίους με το κατάλληλο σετ δεξιοτήτων για επιτυχία, κάτι που βοηθά την ομάδα να κερδίσει βραβεία.

Ο Carnegie είπε: «Το πρόγραμμα MUN του Rider υπερηφανεύεται να κάνει τα πάντα στην επιτροπή με τον σωστό τρόπο. Αυτό σημαίνει την εύρεση μαθητών με ήδη καθιερωμένες δεξιότητες και μαθητών που μπορούν να διαμορφωθούν σε εκπροσώπους μοντέλων. Το πρόγραμμα επιδιώκει την αριστεία γιατί όλοι που επιλέγονται για την ομάδα έχουν την ικανότητα να γίνουν εξαιρετικοί. Δεν θυσιάζουμε τη μία δεξιότητα για τον άλλον, όλοι στην ομάδα μόλις πραγματοποιηθεί η εβδομάδα της διάσκεψης θα είναι άνετα δημόσια ομιλία, θα γράφουν χαρτιά και θα συνεργάζονται διπλωματικά με τους συναδέλφους τους. Κανένα άτομο δεν είναι υπεύθυνο για την επιτυχία του Rider, είναι μια γενεαλογία που μεταδίδεται από γενιά σε γενιά. “

Λεζάντα: Τα μέλη της ομάδας του Model United Nations πέρασαν ολόκληρο το εξάμηνο προετοιμάζοντας έναν και μοναδικό διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε την άνοιξη.

Source