Η ομίχλη «καλύπτει» τα στοιχεία της απόπειρας δολοφονίας ενός 38χρονου άνδρα στο Chery

Μπήκε αμέσως στο αυτοκίνητό του, συνέχισε στο δρόμο του, ενώ επικοινώνησε με την Αστυνομία και ανέφερε το συμβάν. Οι αρχές φέρεται να ανέθεσαν στον 38χρονο άνδρα να σταματήσει το αυτοκίνητό του καθώς βιάστηκαν να τον βρουν.

Η 38χρονη γυναίκα φέρεται να τονίζει στην προφορική της μαρτυρία ότι πηγαίνει σε αυτή τη διαδρομή σχεδόν κάθε μέρα.

εμπειρία:

Έρευνες μέχρι τώρα αποκάλυψαν ότι τουλάχιστον πέντε βολές πυροβολήθηκαν στο όχημα αναπαραγωγής αλόγων ενώ το παράθυρο του οδηγού ήταν σπασμένο και δεν τραυματίστηκε.

Πυκνή ομίχλη επικρατεί σε πολλά μέρη της Κύπρου, καθιστώντας δύσκολο για τους ανακριτές να συγκεντρώσουν στοιχεία από τη σκηνή του εγκλήματος, οπότε αποφασίστηκε να τεθεί υπό έλεγχο η περιοχή. Η αστυνομική έρευνα αναμένεται να συνεχιστεί με το πρώτο φως της ημέρας, όταν ο καιρός το επιτρέπει.

Ομίχλη

Οι αρχές προσπαθούν ήδη να συλλέξουν εικόνες από τις κάμερες που είναι τοποθετημένες στην περιοχή, προσπαθώντας να βρουν τους ενόχους.

Ο 38χρονος μεταφέρθηκε στα γραφεία του ΤΑΕ Λευκωσίας για να δώσει γραπτή δήλωση στους ανακριτές, ενώ δεν έχει τραυματιστεί από την απόπειρα δολοφονίας.

Η αστυνομία δεν αποκλείει την πιθανότητα να εμπλακούν άλλα άτομα στην υπόθεση, τα οποία μπορεί να έχουν παρακολουθήσει τις κινήσεις του θύματος και να ενημερώσουν τους δράστες.

Source