Η ομιλία με τον Πρίγκιπα Χάρι δείχνει «εκπληκτικές διαφορές» »TechnoCodex

Ο Meghan Markle και ο πρίγκιπας Χάρι υποσχέθηκαν να μοιραστούν τις εμπειρίες τους ενώ μιλούσαν με τους επισκέπτες στο νέο τους podcast Στα κλιπ που κυκλοφόρησαν μέχρι στιγμής, ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ έδωσαν μια ματιά στη σχέση τους.

Ο Meghan και ο πρίγκιπας Χάρι παραιτήθηκαν επίσημα από τους ρόλους τους στη βασιλική οικογένεια τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους.

Έκτοτε, έχουν επικεντρωθεί στην επιδίωξη των δικών τους επιχειρήσεων, συμπεριλαμβανομένης της κυκλοφορίας του podcast Archewell Audio.

Το πρώτο κλιπ που κυκλοφόρησε ήταν ένα τρέιλερ όπου ο Meghan και ο πρίγκιπας Χάρι παρουσίασαν αυτό που σχεδίαζαν να κάνουν.

Αναλύοντας το κλιπ αποκλειστικά για το Express.co.uk, ο ειδικός ομιλίας από το Speak 2 Impact Susie Ashfield εξήγησε ότι υπογράμμισε τις διαφορές μεταξύ του βασιλικού ζευγαριού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Η γλώσσα του σώματος Meghan & Harry αντιγράφει τη Queen

Είπε: «Εδώ έχουμε δύο εκπληκτικά διαφορετικά στυλ δημόσιας ομιλίας σε ένα podcast με δυνατότητα λήψης.

«Το τρέιλερ ξεκινά με μια άτυπη συνομιλία μεταξύ του ζευγαριού, όπου κουβεντιάζουν μεταξύ τους ποιος πρέπει να είναι αυτός που θα κάνει την επίσημη ανακοίνωση.

«Η Meghan κερδίζει και ενθαρρύνει τον Χάρι να ξεκινήσει την ανακοίνωση με τον τυπικό τρόπο του, αναφέροντας την« πραγματικά ωραία »βρετανική προφορά του ως τον λόγο που θα έπρεπε να είναι ο πρώτος που θα εκφωνήσει τον τίτλο της νέας παράστασης.”

Όταν μιλούσε, ο ειδικός πρότεινε ότι η Meghan είναι πιο σίγουρη από τον σύζυγό της, ο οποίος ακούγεται πιο «απλός».

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

«Ο Χάρι συχνά κάνει καλύτερα όταν είναι εκτός σεναρίου και το απλό στυλ του μιλώντας μας θυμίζει ότι, όπως και η μητέρα του, θεωρεί τον εαυτό του πραγματικά άνθρωπο των ανθρώπων», συνέχισε η Susie.

«Χρησιμοποιεί τη δική του φυσική αίσθηση σχέσης για να παραδώσει ένα φαινομενικά αυθεντικό εμπόδιο στην εισαγωγή του τρέιλερ για το Archewell Audio.

«Ο Meghan είναι ένας πιο στιλβωμένος δημόσιος ομιλητής, με αυτοπεποίθηση και ικανότητα να εκτελεί το σενάριο με τρόπο που μόνο ένας έμπειρος Αμερικανός ηθοποιός θα μπορούσε.

«Ενημερώνει το κοινό ότι το περιεχόμενο έχει αναπτυχθεί λόγω του συνδυασμένου πάθους τους για« συνάντηση ανθρώπων και ακρόαση των ιστοριών τους », και παρουσιάζοντας« διαφορετικές προοπτικές και φωνές », εξηγούν ότι ελπίζουν να ανακαλύψουν το« κοινό έδαφος ».”

Όταν συζητάμε για το περιεχόμενο του podcast, το στυλ ομιλίας της Meghan υποδηλώνει ότι έχει ηγετικό ρόλο.

Ο ειδικός πρόσθεσε: «Ενώ ο Χάρι παραδίδει επίσημα τον τίτλο της παράστασης, ο Meghan είναι ο αποφασιστικός οδηγός του περιεχομένου. αναπτύσσει επιδέξια τις ικανότητές της στην οθόνη για να διασφαλίσει ότι η παράδοση είναι τέλεια λέξη. “

Στην αρχή του τρέιλερ, ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ φαίνεται να έχουν μια ειλικρινή συνομιλία.

Κατά τη διάρκεια αυτής της ανταλλαγής, η Susie ισχυρίστηκε ότι οι ακροατές λαμβάνουν μια πραγματική εικόνα για τη σχέση μεταξύ του ζευγαριού.

Αποκάλυψε ότι ο Μέγκαν και ο Πρίγκιπας Χάρι φαίνονται φυσικοί και «συντονισμένοι» μεταξύ τους.

«Είναι ίσως τα πρώτα δώδεκα δευτερόλεπτα της ανακοίνωσης ότι ένας ακροατής μπορεί να βρει το πιο περίεργο κομμάτι», εξήγησε η Susie.

«Το ζευγάρι φαίνεται να είναι εντελώς εκτός σεναρίου, να παίζει με φυσικό και ερωτικό τρόπο ο ένας με τον άλλο, σαν να αγνοεί εντελώς την ηχογράφηση έχει ξεκινήσει.

«Παρουσιάζονται ως ένα ζευγάρι που είναι απόλυτα συντονισμένο μεταξύ τους και ο ακροατής απλώς πέφτει σε μια οικεία συζήτηση.

“Το τρέιλερ υπαινίσσεται ότι θα μας επιτρέψουν να ρίξουμε μια ματιά σε προσωπικές στιγμές που το ζευγάρι μοιράζεται μεταξύ τους και στοχεύει να χτίσει ίντριγκα και ενθουσιασμό μεταξύ των πιθανών ακροατών του.”

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΝΕΑ GOOGLE

Πηγή

Source