Η Ομόνοια επιστρέφει στο μοντέλο πριν από πέντε χρόνια

Το “Omonia” είναι έτοιμο να διορθώσει την παράλειψη του περασμένου καλοκαιριού, όταν αποκτήθηκε ένας επιθετικός (Duris) (“Darbisir”, “Miku”) αντί για τους δύο που έφυγαν.

Το μπάρμπεκιου του Henning Berg απέδωσε, ո Ο Marco Popoviz απέρριψε την πιο ελκυστική από οικονομική άποψη προσφορά της λέσχης της Νότιας Κορέας, αποδεχόμενη την προσφορά των «πράσινων».

Ο 29χρονος επιθετικός αναμένεται να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις στην Κύπρο κατά τη διάρκεια της ημέρας, υπογράφοντας συμβόλαιο με το “τριφύλλι” για να υπογράψει συμβόλαιο.

Ο Σέρβος άσος βλέπει τον κόσμο από 191 εκ. Եւ η απόκτησή του σημαίνει την επιστροφή της Ομόνοιας στο πενταετές μοντέλο του «πυλώνα», το οποίο μπορεί να παίξει με την πλάτη του στο γκολ, να συλλάβει δύο αντιπάλους, να «σπάσει» την μπάλα. να απειλήσει τις πλευρές από τον αέρα, κ.λπ.

Αμέσως ο προηγούμενος επιθετικός, ο οποίος ήταν στη λίστα των «πράσινων», ανήκε στην κατηγορία 1,90 + μ., Ήταν ο Βορντάν Γκρίνουιτς (1,93 μ.), Αλλά έφυγε λίγους μήνες μετά την άφιξή του, αγωνιζόμενος για τα πάντα և και τα έξι λεπτά.

Ο τελευταίος “πύργος” ήταν ο Ιρλανδός Killian Sheridan (1,96 μ.), Ο οποίος αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2015 (ως ελεύθερος πράκτορας από την APOEL) και πωλήθηκε τον Φεβρουάριο του 2017 στην Jagiellonia.

Source