Η παραγωγή είναι επίσης τρολ. Τα πλάνα της Μαριλένας-Σάκη … |: Δημοσιογράφος Κύπρος

Μαζί με τον πρώην παίκτη του Survivor 4, Πάνο Καλίδη, σχολίασαν τις εξελίξεις της εκπομπής επιβίωσης της SKAI κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Happy» της Κατερίνας Καινιούργιο τη Δευτέρα το πρωί (19/4).

ΔΕΣ ΕΔΩ. Όλα τα νέα των διασημοτήτων με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Στην αρχή του επεισοδίου την Κυριακή (18/4) είδαμε τον Σάκη Κατσούλη να μαγνητοσκοπεί τη Μαριλένα Ρουμελιώτη, το τραγούδι που επέλεξε η παραγωγή να συνοδεύσει αυτές τις λήψεις, ήταν από τον συνεργάτη της Marialena George Orj Libani, և αυτό είναι το νέο του τραγούδι. ” Να είσαι χαρούμενος”.

Η Μαριλένα ήταν πολύ κοντά στον πρώην σύντροφό της, Σάκη Κατσούλι, όταν η επιλογή της παραγωγής ήταν πολύ «πονηρή». Ο Πάνος Καλίδης, φίλος του Παν Λιβάνη, σχολίασε χιουμοριστικά την επιλογή του τραγουδιού από τους συνεργάτες του Survivor, ενώ είπε ότι δεν ήξερε αν ο Σάκης και η Μαριλένα ήταν «μαζί» ξανά ή αν οι δυσκολίες του παιχνιδιού τους έφεραν πιο κοντά. ,

Ο Ηλίας Φίλιππο, ο στιχουργός του ύμνου “Be Happy” “Saki-Marialena”, μίλησε αποκλειστικά κατά τη διάρκεια της εκπομπής “Happy” και ανακάλυψε ότι το τραγούδι δεν γράφτηκε … κατόπιν παραγγελίας, ενώ το νέο άλμπουμ του τραγουδιστή απελευθερώνεται ο συγγραφέας.

https://www.youtube.com/watch?v=rNTYJ66Xpxk:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ.

Source