Η παραλλαγή «double mutant» παρατηρήθηκε σε 104 άτομα στο Ηνωμένο Βασίλειο

Ο βρετανός υπουργός Υγείας Ματ Χάνκοκ σε συνέντευξη Τύπου στο γραφείο πρωθυπουργού με αριθμό 10, Κορωνοϊός προέβη σε αξιολογήσεις σχετικά με την τελευταία κατάσταση της επιδημίας στη χώρα.

Ο Χάνκοκ σημείωσε ότι “βήμα προς βήμα” η επιστροφή στην κανονική ζωή έχει ξεκινήσει στη χώρα και το πρόγραμμα εμβολιασμού απέτρεψε περισσότερους από 10 χιλιάδες ανθρώπους να πεθάνουν λόγω του Kovid-19.

Υπενθυμίζοντας ότι ξεκίνησαν μια «εκτεταμένη δοκιμαστική καμπάνια» για να αποτρέψουν την εξάπλωση της επιδημίας, είπε ο Χάνκοκ, Κορωνοϊός δήλωσε ότι η δοκιμή διανεμήθηκε.

Ο Χάνκοκ έχει δει τα υψηλότερα ποσοστά στο Ηνωμένο Βασίλειο από τον Ιανουάριο Κορωνοϊός Ανέφερε ότι υπήρξε μείωση 98% στον αριθμό των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους και 96% μείωση στον αριθμό των περιπτώσεων.

Εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην Ινδία και μετά εμφανίστηκε στην πολιτεία της Καλιφόρνια των ΗΠΑ ΚορωνοϊόςΔηλώνει ότι η “διπλή μετάλλαξη” παραλλαγή της φήμης έχει δει σε 104 άτομα στη χώρα, ο Χάνκοκ μοιράστηκε τις πληροφορίες ότι τα περισσότερα από αυτά σχετίζονται με διεθνή ταξίδια.

Δηλώνοντας ότι οι επιστήμονες στη χώρα εργάζονται για το αν ο «διπλός μεταλλάκτης» αναπτύσσει αντίσταση κατά των εμβολίων, δήλωσε ο Χάνκοκ. Κορωνοϊός Πρόσθεσε ότι μετά τις 21 Ιουνίου, όταν όλοι οι περιορισμοί σχεδιάζονται να αρθούν, ενδέχεται να συνεχιστεί η υποχρέωση μάσκας.

.Source