Η πατρίδα από την Τουρκία προς τους Τουρκοκύπριους πηγαίνει 800 εκατομμύρια λίρες

Αντιπρόεδρος Φουάτ Οκτάι«Συζητήσαμε επίσης την αύξηση των μισθών των δημοσίων υπαλλήλων με τον Πρωθυπουργό. Ας μοιραστούμε αυτά τα καλά νέα εδώ, θα μεταφέρουμε 800 εκατομμύρια λίρες σε μετρητά ».
Νεοσύστατος TRNC Η κυβέρνηση πραγματοποίησε την πρώτη επίσημη επίσκεψη στην παραδοσιακή πατρίδα της Τουρκίας. Αναπληρωτής Πρωθυπουργός της ΤΔΒΚ-Υπουργός Οικονομίας και Ενέργειας Ερχάν Αρλί, Υπουργός Τουρισμού και Περιβάλλοντος της ΤΔΒΚ Φίκρι Ατάογλου και ΤΔΒΚ Άγκυρα Ο πρωθυπουργός της ΤΔΒΚ Ersan Saner, ο οποίος ήρθε στο Προεδρικό Συγκρότημα με τον Πρέσβη του, Ali Murat Başçeri, Φουάτ Οκτάι Καλωσορίστηκε από. Ο Αντιπρόεδρος, ο οποίος εμφανίστηκε μπροστά στις κάμερες με τον Πρωθυπουργό της ΤΔΒΚ Ersan Saner στην κοινή συνέντευξη Τύπου μετά τις συναντήσεις μεταξύ των εμπρός και των αντιπροσωπειών Φουάτ ΟκτάιΈδωσε καλά νέα στους ανθρώπους της ΤΔΒΚ.
Δηλώνοντας ότι η ΤΔΒΚ άφησε πίσω μια εκλογική περίοδο Φουάτ Οκτάι«Η ΤΔΒΚ επέλεξε τον Πρόεδρό της και έχει πλέον ιδρύσει τη νέα κυβέρνησή της. Είμαστε εδώ μέχρι το τέλος του σήμερα, όπως ήταν πάντα στην Τουρκία. Είμαστε με τους Τουρκοκύπριους ». Κατά τη διάρκεια της επιδημίας, λέγοντας ότι η επόμενη ΤΔΒΚ της Τουρκίας Φουάτ Οκτάι«Ελπίζω να είμαστε στην αρχή της διαδικασίας εμβολιασμού τώρα. Ευχόμαστε ολόκληρο τον κόσμο να αφήσει πίσω την επιδημική περίοδο μετά την έντονη περίοδο εμβολιασμού », είπε.

“Θα μεταφέρουμε 800 εκατομμύρια λίρες σε μετρητά”
Λέγοντας ότι περιμένει καλά νέα για την αύξηση των μισθών σε δημόσιους υπαλλήλους στην ΤΔΒΚ Φουάτ Οκτάι«Τα συζητήσαμε επίσης με τον πρωθυπουργό. Ας μοιραστούμε αυτό το ευαγγέλιο εδώ, είναι ότι δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα. Θα μεταφέρουμε 800 εκατομμύρια λίρες σε μετρητά. Καταλήξαμε σε συναίνεση για πολλά ζητήματα, συμπεριλαμβανομένου του προϋπολογισμού και των μισθών, που θα λύσουν πολλά προβλήματα σε αυτό και έχουμε επιτύχει μια αμοιβαία συναίνεση. Η κύρια επιθυμία μας για τη βοήθειά μας ως Τουρκία που ζει στη βόρεια Κύπρο να αγγίζει άμεσα τις ζωές των αδελφών μας των Τουρκοκυπρίων. «Θέλουμε να βελτιωθεί ο δρόμος, σχετικά με το νερό, τη βελτίωση της ηλεκτρικής ενέργειας, τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου και τον άμεσο προβληματισμό για τη βιομηχανική παραγωγή».
Δηλώνοντας ότι συζήτησαν την εφαρμογή της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης στην ΤΔΒΚ, θα δημιουργήσουν ένα κέντρο δεδομένων εντός 800 εκατομμυρίων λιρών στην ΤΔΒΚ. ΟκτάιΤόνισε η Τουρκία που αντικατοπτρίζει τη συσσώρευση της ΤΔΒΚ σε αυτό το θέμα.
Σημειώνοντας ότι επιθυμούν να ξαναρχίσουν τα μόνιμα έργα που σχετίζονται με τη μεταφορά ΟκτάιΣημείωσε ότι άνοιξε το Νοσοκομείο Έκτακτης Ανάγκης και ότι συνεχίζονται οι εργασίες με οδηγίες του Προέδρου Ερντογάν σχετικά με το νοσοκομείο 500 κλινών. Δηλώνοντας ότι εργάζονται για να ολοκληρώσουν τις εργασίες στο αεροδρόμιο Ercan το συντομότερο δυνατό ΟκτάιΗ ΤΔΒΚ το 2021 επέστησε την Τουρκία να δώσει τη συμβολή του χρυσού να ετοιμαστεί για τον προϋπολογισμό.

“Είναι το πιο σημαντικό σήμα που μπορούμε να περάσουμε άνετα μέσα στο έτος 2021 στη χώρα μας”
Ο πρωθυπουργός της ΤΔΒΚ Έρσαν Σανέρ δήλωσε ότι οι κυβερνήσεις της ΤΔΒΚ πραγματοποίησαν την πρώτη επίσκεψη στην πατρίδα μόλις ανέλαβαν τα καθήκοντά τους και ότι συνέχισαν με υπερηφάνεια αυτήν την παράδοση, λέγοντας: «Ως η ΤΔΒΚ, γνωρίζουμε πάντα ότι χωρίς την υποστήριξη της μητέρας πατρίδας, δεν είναι δυνατόν να σημειώσουμε σοβαρή πρόοδο στα έργα υποδομής που θα κάνουμε στη χώρα μας σε διεθνείς πλατφόρμες. . Είμαστε ευχαριστημένοι με την εγγύηση ότι θα περπατήσουμε στον ίδιο δρόμο μαζί σας από τώρα και στο εξής, όπως ήταν μέχρι σήμερα », είπε.
Μιλώντας για την υποστήριξη του πρωθυπουργού της Τουρκίας Saner χρημάτων χρησιμοποιήθηκαν οι ακόλουθες φράσεις:
«Από σήμερα, ένας πόρος 800 εκατομμυρίων λιρών, ιδίως μισθών, θα μεταφερθεί στη χώρα μας, ενώ η οικονομία του κόσμου συρρικνώθηκε κατά τη διαδικασία COVID-19, ενώ τα ποσοστά θανάτου σε όλο τον κόσμο αυξήθηκαν, θα ήθελα να πω περήφανα ότι με τις συνεισφορές σας, τόσο για να διασφαλίσουμε την οικονομική μας απόδοση όσο και με τα μέτρα που ελήφθησαν. Βλέποντας ότι η υποστήριξή σας θα συνεχιστεί σήμερα καθώς οι άνθρωποι μας μπορούν να βρεθούν στη χώρα μας με υγιή τρόπο, και υπόσχομαι ότι το 2021 θα υποστηρίζεται οικονομικά τόσο στην επιχειρηματική ζωή όσο και στην επιχειρηματική ζωή είναι το πιο σημαντικό μήνυμα ότι θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε το έτος 2021 στη χώρα μας. “
(DY-OZ-Y)

.Source