Η παχυσαρκία είναι ο μεγαλύτερος παράγοντας στη σοβαρή πορεία του κοροναϊού

Από ερευνητές του Πανεπιστημίου Tufts στις ΗΠΑ έως τον Νοέμβριο του 2020 Κορωνοϊός Πραγματοποιήθηκε μελέτη αξιολόγησης των δεδομένων περισσότερων από 900 χιλιάδων ασθενών που νοσηλεύτηκαν για τους λόγους.

Αξιολόγηση των αποτελεσμάτων της μελέτης στον δημοσιογράφο AA, Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Hacettepe (HU), Μέλος της Σχολής Ενδοκρινολογίας και Μεταβολικών Νοσημάτων και Πρόεδρος του Αμερικανικού Συνεδρίου του Αμερικανικού Ενδοκρινικού Πανεπιστημίου 2021 Δρ. Ο Okan Bülent Yıldız είπε ότι αποκτήθηκαν πολύ σημαντικά δεδομένα με τη μελέτη.

Ειδικά ΚορωνοϊόςΔηλώνοντας ότι έχουν επιτευχθεί εντυπωσιακά αποτελέσματα σχετικά με την πρόγνωση και τη σχέση παχυσαρκίας, ο Yıldız είπε, “Η μελέτη έδειξε ότι το 30% των νοσηλευτικών είχε παχυσαρκία, το 26% είχε υπέρταση, το 21% είχε διαβήτη και το 12% είχε καρδιακή ανεπάρκεια.” είπε.

Καθηγητής Δρ. Ο Yıldız έδωσε τις ακόλουθες πληροφορίες:

“Τα αποτελέσματα της μελέτης, η οποία διαπίστωσε ότι 2 στους 3 ασθενείς νοσηλεύτηκαν λόγω αυτών των προληπτικών αιτιών, δημοσιεύθηκαν στο Journal of the American Heart Association στις 25 Φεβρουαρίου. Κορωνοϊός Κατά τη διάρκεια της επιδημίας, υπήρξαν προβλήματα στη θεραπεία και παρακολούθηση χρόνιων παθήσεων, ιδιαίτερα της παχυσαρκίας. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα αυτής της μελέτης, ακόμη και όταν επιτευχθεί μείωση κατά 10% της παχυσαρκίας, της υπέρτασης και της καρδιακής ανεπάρκειας, απαιτείται σοβαρή νοσηλεία. Κορωνοϊός Είναι δυνατόν να μειωθεί ο αριθμός των περιπτώσεων κατά 11 τοις εκατό. “

“Η ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΗ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ Αυξάνει την ανάγκη από 30-80%

Η παχυσαρκία στις δικές τους μελέτες ΚορωνοϊόςΕπισημαίνοντας ότι η Τουρκία είναι πολύ σημαντική από την άποψη της κλινικής της πορείας, ο Yıldız είπε: «Η μετα-ανάλυση που δημοσιεύσαμε στο περιοδικό Frontiers in Endocrinology Magazine τον Φεβρουάριο του 2021 και αξιολόγησε 19 κλινικές μελέτες που πραγματοποιήθηκαν σε διαφορετικές περιοχές του κόσμου μαζί. Κορωνοϊός “Δείχνει ότι αυξάνει την ανάγκη νοσηλείας, εντατικής θεραπείας και αναπνευστικών συσκευών κατά 30-80 τοις εκατό.”

Αστέρι, αύξηση σωματικού λίπους και παχυσαρκίας, Κορωνοϊός Τόνισε ότι οι αρνητικές επιπτώσεις στους πνεύμονες, την καρδιά, το μεταβολισμό, το ανοσοποιητικό και το σύστημα πήξης παίζουν ρόλο στην επιδείνωση της νόσου του.

“ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ DAMAR”

Επισημαίνοντας ότι υπάρχουν δυσκολίες στη διαχείριση της νόσου σε περίπτωση προχωρημένης παχυσαρκίας, ο Yıldız είπε:

“Ασθενείς με σοβαρή παχυσαρκία μπορεί να έχουν δυσκολίες με τη μεταφορά τους ή την αγγειακή τους πρόσβαση. Οι εγκαταστάσεις βαριατρικού κρεβατιού είναι περιορισμένες σε πολλά νοσοκομεία. Μπορεί να υπάρχουν δυσκολίες στην απεικόνιση. Η τομογραφία είναι σημαντική στη διάγνωση και την παρακολούθηση, αλλά υπάρχουν περιπτώσεις όπου ένας ασθενής με νοσηρότητα η παχυσαρκία δεν μπορεί να χωρέσει στη συσκευή στο νοσοκομείο. μπορεί να έχουν δυσκολίες τοποθέτησης στην εντατική θεραπεία. “

Αστέρι, παχυσαρκία Κορωνοϊός Δηλώνοντας ότι τα μέτρα ζωής που σχετίζονται με την επιδημία, την απομόνωση και τους περιορισμούς κοινωνικής κινητικότητας έχουν αρνητικό αντίκτυπο στη διαχείριση βάρους καθώς και στην επίδρασή τους στη διαχείριση βάρους, “Με αυτά τα μέτρα, το άγχος και το άγχος αυξάνουν και προκαλούν ανθυγιεινή ζωή. Η κίνηση μειώνεται, τρώει και πίνει οι συμπεριφορές επιδεινώνονται, εμφανίζονται κοινωνικοοικονομικές δυσκολίες και ψυχοκοινωνικές διαταραχές. Η αντανάκλαση όλων αυτών στον ενεργειακό μεταβολισμό εμφανίζεται ως τάση αύξησης του βάρους.

“ΥΨΗΛΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΛΑΔΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ”

Εξηγώντας ότι υπάρχουν απλά μέτρα που πρέπει να ληφθούν κατά του υπερβολικού βάρους και της παχυσαρκίας κατά την περίοδο της επιδημίας, ο Yıldız συνέχισε ως εξής:

“Τα περιγράφω με τα 4 γράμματα της λέξης” BUSE “. Το γράμμα” B “είναι διατροφή. Για αυτό, είναι απαραίτητη μια υγιεινή, ισορροπημένη και επαρκής διατροφή. Το γράμμα” U “αντιπροσωπεύει τον ύπνο. Προσοχή πρέπει να δοθεί σε αδιάλειπτη νυχτερινός ύπνος για 6-8 ώρες τη νύχτα. Το “S” αντιπροσωπεύει το άγχος. Δεν είναι δυνατόν να ελέγχεται το σωματικό βάρος χωρίς να ελέγχεται το άγχος. Σε υψηλό στρες, το σώμα διατηρεί επιπλέον λίπος ειδικά γύρω από τα εσωτερικά όργανα και την κοιλιά και αυξάνεται ο κίνδυνος για την υγεία μας. Το E ‘είναι άσκηση. Ο μόνιμος έλεγχος βάρους δεν μπορεί να επιτευχθεί χωρίς κίνηση. Ως εκ τούτου, πρέπει να γίνει επαρκής άσκηση ακολουθώντας τους κανόνες της φυσικής απόστασης κατά την περίοδο της επιδημίας. Με τη φόρμουλα BUSE, είναι δυνατόν να διατηρηθεί ο έλεγχος βάρους και να διατηρηθεί το ανοσοποιητικό σύστημα ισχυρός.

Πηγή: ΑΑ

.Source