Η περίοδος κράτησης 6 ατόμων που εμπλέκονται σε ληστεία παρατάθηκε

Η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται εναντίον 6 ατόμων που συνελήφθησαν με την αιτιολογία ότι χτύπησαν 3 άτομα και τραυματίστηκαν 1 άτομο με μαχαίρι για ληστεία στη Λευκωσία.

Οι ύποπτοι, οι οποίοι ερευνήθηκαν για το θέμα της «ένοπλης ληστείας», «άνοιγμα σπιτιού τη νύχτα», «τραυματισμός», «σκόπιμη ζημιά και σοβαρή επίθεση», είναι οι DF, MCO, AA, TA, MAA και Y. Ö . Μεταφέρθηκε ενώπιον του δικαστή στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας σήμερα.

Το δικαστήριο αποφάσισε να κρατήσει τους υπόπτους στην αστυνομία για 3 ακόμη ημέρες όσον αφορά την ασφάλεια της διεξαγόμενης έρευνας.

Εκτός από το τσεκούρι, το όπλο, το μαχαίρι που χρησιμοποιήθηκε στο περιστατικό, τα χρήματα, το τηλέφωνο και τα διαβατήρια που βρέθηκαν κλεμμένα από το σπίτι δεν έχουν βρεθεί ακόμη, ενώ 1 άτομο που έχει βρεθεί ότι έχει συνδεθεί με το έγκλημα είναι ακόμη ζητείται.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, διενεργήθηκε έλεγχος μετανάστευσης για τα άτομα των οποίων τα σπίτια δέχθηκαν επιδρομές και ξυλοκοπήθηκαν από 6 υπόπτους και τα αντικείμενά τους είχαν κλαπεί. Ενώ οι ύποπτοι που βρέθηκαν χωρίς άδεια παραμονής στην ΤΔΒΚ από τις 30 Σεπτεμβρίου 2020, η FKA στις 30 Σεπτεμβρίου 2020 και η VCE από τις 23 Μαρτίου 2018 συνελήφθησαν, το δικαστήριο αποφάσισε να στείλει τους υπόπτους στην κεντρική φυλακή εν αναμονή της δίκης.

.Source