«Η περίοδος πανδημίας είναι μια περίοδος κατά την οποία πρέπει να δώσουμε προτεραιότητα στις πρακτικές κοινωνικής εργασίας»

Ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Koral Çağman επεσήμανε ότι η ανάγκη για το Τμήμα Κοινωνικών Υπηρεσιών αυξήθηκε περισσότερο κατά τη διάρκεια της πανδημικής περιόδου και δήλωσε ότι μια περίοδος κατά την οποία πρέπει να δοθεί προτεραιότητα και προτεραιότητα στην πτυχή της κοινωνικής υπηρεσίας του Υπουργείου.
Ο Çağman αποδέχτηκε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του SOS Children Village Village και έλαβε πληροφορίες σχετικά με τα έργα και τις ανάγκες τους.
Σύμφωνα με τη γραπτή δήλωση του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Παιδικών Χωριών SOS, με επικεφαλής τον Buğra Akter, ευχήθηκαν την επιτυχία του Çaman στο καθήκον του και επεσήμανε ότι η ένωση εργάζεται στο συνεργασία με το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης για πολλά χρόνια.

έμβλημα69

Ο Akter δήλωσε ότι υπάρχουν ημιτελή έργα από την προηγούμενη περίοδο και ότι ένα από αυτά τα έργα σχετίζεται με το Girne Youth Development Center (GİGEM), το οποίο εξυπηρετεί τους νέους της χώρας και ζήτησε υποστήριξη για έργα που ενθαρρύνουν την απασχόληση και την εκπαίδευση των νέων.
Ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Koral Çağman είπε ότι τα παιδιά στο SOS, των οποίων τη σημασία επεσήμανε, βρίσκονται υπό κρατική προστασία και φροντίδα. Δηλώνοντας ότι ο σύλλογος είναι πάντα έτοιμος να συνεισφέρει και να συνεργαστεί στην υλοποίηση των έργων του, ο Çağman τόνισε τη σημασία της υποστήριξης εκπαιδευτικών προγραμμάτων προκειμένου να υποστηρίξει το τοπικό εργατικό δυναμικό, να συμπεριλάβει νέους στην αγορά εργασίας και να καλύψει τις ενδιάμεσες ανάγκες του προσωπικού η χώρα.
Υπογραμμίζοντας ότι η ανάγκη για το Τμήμα Κοινωνικών Υπηρεσιών αυξήθηκε περισσότερο κατά τη διάρκεια της πανδημικής περιόδου, ο Çağman είπε, “Περνάμε μια διαδικασία όπου πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά εστιάζοντας στην πτυχή της κοινωνικής υπηρεσίας του Υπουργείου μας”

Source